Računalništvo, telefonija
09.02.2021 11:15
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Epson predstavil platformo Cloud Solution PORT

Epson je predstavil platformo Cloud Solution PORT.
Epson je predstavil platformo Cloud Solution PORT.

Družba Epson je za stranke, ki želijo povečati svojo produktivnost, izboljšati načrtovanje in znižati stroške tiskanja, predstavila platformo Cloud Solution PORT. Omenjena platforma je storitev v oblaku, ki podpira Epsonove tiskalnike velikega formata in je dostopna iz več različnih naprav, vključno z osebnimi računalniki, pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki.

Stranke bodo lahko spremljale tiskalnike na več lokacijah, od proizvodnje ali na daljavo, s pomočjo nastavljivih nadzornih plošč s pregledno grafiko za analizo produktivnosti in prejemanjem posodobitev o stanju tiskalniških opravil, nivoju črnila in stanju vzdrževanja – kar bo zmanjšalo čase izpadov in motenj pri tiskanju.

Prva storitev na novi platformi bo Production Monitor, ki bo v realnem času preučevala stanje tiskanja. Uporabniki bodo lahko videli, kdaj so posamezne tiskalniške naloge končane, če pa še niso, bo izpisan preostali čas za dokončanje naloge. Tovrstne informacije jim bodo omogočile še bolj natančno načrtovanje tiskalniških opravil. Platforma ustvarja tudi dnevna poročila, ki odkrivajo ozka grla v proizvodnji ali priložnosti za izboljšanje produktivnosti tiskanja.

Platforma Epson Cloud Solution PORT bo kupcem tiskalnikov velikega formata na voljo brezplačno, do nje pa lahko dostopajo prek namenske spletne strani. Za dodatne informacije obiščite https://www.epson.si/port.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku