Računalništvo, telefonija
Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
02.05.2022 08:11
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Epson bo na sejmu ISE predstavil svojo najnovejšo generacijo 3LCD-projektorjev visoke svetilnosti

Za Epsonovo toplo dobrodošlico nas obiščite v hali 3, razstavišče 3J100.

Epson, vodilna globalna blagovna znamka projektorjev[1] in največji proizvajalec profesionalnih projektorjev v regiji EMEA[2], bo maja na sejmu ISE 2022 razkril svojo najnovejšo generacijo kompaktnih, učinkovitih in ultra lahkih 3LCD-projektorjev s svetilnostjo 20.000 lumnov.

Na temeljih uspešne družine EB-L20000U bo Epson predstavil novo paleto projektorjev, ki ponujajo pomembne prednosti, vključno z zmanjšano velikostjo in težo, enostavnejšo montažo in nastavitvijo, poenostavljenim vzdrževanjem, odlično kakovostjo slike in resničnimi ekološkimi prednostmi.

Več podrobnosti o novi družini projektorjev in vseh njenih novostih bo razkritih maja na sejmu ISE na razstavnem prostoru družbe Epson z oznako 3J100.

“Zelo smo veseli, da lahko prav na sejmu ISE razkrijemo našo najnovejšo generacijo ultra lahkih, kompaktnih projektorjev z visoko svetilnostjo. Prepričan sem, da bo ta nova platforma s tehnologijo 3LCD v pomembnem in rastočem tržnem segmentu projektorjev s svetilnostjo 20.000 lumnov postala merilo kakovosti in fleksibilnosti v industriji, pri čemer uporabnikom ne bo prihranila le časa namestitve in stroškov pošiljanja, temveč bo zmanjšala tudi vpliv na okolje,” je dejal Massimo Pizzocri, podpredsednik oddelka za prodajo in trženje video projektorjev v Epsonu, in dodal: “Kot vodilni svetovni proizvajalec projektorjev smo zelo pozorno prisluhnili strankam in verjamemo, da nova družina projektorjev ustreza potrebam trga po bolj kompaktnih, prostorsko varčnih, lažjih, zanesljivih in vsestranskih projektorjih z visoko svetilnostjo.”

Druge zanimivosti na Epsonovem razstavnem prostoru na sejmu ISE letos vključujejo:

  • Profesionalni ‘laboratorij’, kjer strankam nudimo pomoč pri namestitvi in omogočamo testiranje nastavitev konfiguracij z več projektorji, kot so mešane projekcije, zlivanje robov ter preprosto zlaganje več projektorjev.
  • 360-stopinjski videokonferenčni prostor za kakovostna srečanja, ki ga je postavil integrator in razvijalec programske opreme Igloo, ki prikazuje novo interaktivno virtualno in fizično rešitev za sodobna srečanja.
  • Soba za domači kino visoke ločljivosti 4K.
  • Prenosno pametno pohištvo za predstavitev in videokonference, zasnovano v sodelovanju s podjetjem Artome, ki omogoča enostavno namestitev.
  • Na ogled bodo Epsonovi projektorji serij PU1000 in L700. Nova serija EB-PU1000 temelji na uspehu Epsonove serije EB-L1070U in vključuje različice s 6.000, 7.000, 8.500 in 10.000 lumnov svetilnosti, ki projicirajo sliko ločljivost WUXGA z izboljšavo 4K, HDR in naprednimi funkcijami namestitve. Nova serija EB-L700 ponuja razpon svetilnosti od 5.200 do 7.000 lumnov bele in barvne svetlobne moči (CLO) ter vključuje napredno namestitev in povezljivost. Na voljo je tudi nov model projektorja s kratko projicirno razdaljo.

“Veseli nas, da bomo maja na sejmu ISE predstavili najnovejše napredke v tehnologiji projektorjev Epson 3LCD. Vsa industrija je težko pričakovala sejem ISE, resnično se veselimo ponovnega srečanja iz oči v oči s številnimi strankami, partnerji, kolegi iz industrije in prijatelji v Barceloni. Epson izreka zelo toplo dobrodošlico vsem, ki se bodo udeležili sejma ISE – veselimo se, da vas kmalu vidimo,” je zaključil Massimo Pizzocri.

Več na www.epson.si.


[1] 2001–2021, svetilnost 500 lumnov in več, razen laserskih televizorjev, vir: Futuresource Consulting – Četrtletni vpogled v trg projektorjev – Worldwide Analyzer, 2. četrtletje 2021

[2] 2020, svetilnost 6000 lumnov in več, vir: Futuresource Consulting – četrtletni vpogled v trg projektorjev – Worldwide Analyzer, 2. četrtletje 2021


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Epson projektorji Epson

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EPSON
Za več informacij so vam na voljo pri EPSON
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EPSON? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več