Programska oprema
16.11.2007 06:49

Deli z drugimi:

Share

Enotne komunikacije za sisteme HP BladeSystem

HP je predstavil novi rešitvi za enotne komunikacije, namenjene sistemom HP BladeSystem, ki omogočata podjetjem upravljanje več komunikacijskih orodj znotraj enotne in združene platforme. Uporabnikom omogočata gostovanje, integracijo in uporavljanje e-pošte, sporočanja, prisotnosti, konferenčnih zmožnosti ter telefonije na enotni platformi. S tem povečata storilnost zaposlenih in zmanjšata obremenitve zaradi upravljanja.
Rešitvi, ki dopoljnjujeta nedavno predstavljeno ponudbo HP Services, krepita HP-jeve načrte, da za enotne komunikacije ponudi integriran in celovit sistem, programsko opremo in storitve.
Na voljo sta rešitvi HP Solution Blocks za komunikacijsko programsko opremo podjetij Ericcson in Microsoft. Sestavljeni sta iz HP-jevih strežniških rezin, strojne opreme za shranjevanje podatkov, vmesniške tehnologije in aplikacij.

HP Solution Blocks za Ericssonovo programsko opremo
HP Solution Block for Ericsson Unified Communications nudi podjetjem napredne Ericssonove aplikacije, ki jih je certificiral HP. Prihranijo tako čas in stroške podpore fiksnih in mobilnih komunikacij in vključujejo:
” Programsko opremo Ericsson Mobility Gateway s katero lahko podjetja integrirajo in uporabljajo njihove mobilne naprave kot razširitve njihovih poslovnih komunikacijskih omrežij z dostopom do funkcij PBX, kot so iskanje po imenikih, konferenčni klici in informacije o prisotnosti.
” Ericsson MX-ONE, strežniško rešitev IP-PBX, ki se enostavno integrira z informacijskimi viri. Gre za zbirko neodvisnih modulov, ki podjetjem v eni rešitvi ponuja IP- in fiksno telefonijo ter mobilnost, vključno s telefonskim strežnikom, medijskim prehodom, aplikacijami za sporočanje in upravljanje.
” Ericsson Enterprise Multimedia Server, strežniško rešitev SIP IP-PBX za konvergenčne fiksne in mobilne komunikacije.

HP Solution Blocks za Microsoftovo programsko opremo
HP Solution Block for Microsoft Unified Communications daje podjetjem od HP-ja preverjene rešitve, ki lahko tvorijo temelj varnega in z zakonodajni zahtevami usklajenega sistema za enotne komunikacije. Idealna je za prilagodljivo in mobilno delovno silo. Vključuje:

” Microsoft Office Communications Server 2007, programsko opremo za VoIP, video, trenutno sporočanje, konference in prisotnost znotraj aplikacij, ki jih uporabniki že poznajo, kot so Outlook, SharePoint in druge aplikacije sistema Microsoft Office.
” Microsoft Office Communicator 2007, odjemalsko programsko opremo za komunikacije preko telefona, trenutno sporočanje in video komunikacije, ki deluje na osebni računalnikih, mobilnih telefonih in spletnih brskalnikih.
” Microsoft Exchange Server 2007, vodilno platformo za e-pošto, glasovno pošto, koledarje in enotno sporočanje.

Program Solution Block je del HP-jevega programa HP BladeSystem Solution Builder Program, celovite skupnosti z več kot 300 ponudniki tehnologije in storitev, ki skupaj pospešujejo nameščanje rešitev, usmerjenih k uporabnikom, na sisteme HP BladeSystem.
Več informacij o rešitvah za enotne komunkacije za sisteme HP BladeSystem je na voljo na naslovu http://www.hp.com/go/solutionblocks.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Andeco d.o.o. je zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi izpostavljamo nekaj najpomembnejših: Camelion, ... Več
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več