Obvestila podjetij
07.06.2021 13:37
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Endava, kot eden največjih IT zaposlovalcev v regiji, raste tudi v Sloveniji

Endava in njeni projekti dobivajo nove razsežnosti, z njimi pa se odpirajo priložnosti za vse ambiciozne IT strokovnjake, ki iščejo izzive.
Endava in njeni projekti dobivajo nove razsežnosti, z njimi pa se odpirajo priložnosti za vse ambiciozne IT strokovnjake, ki iščejo izzive.

Endavini projekti v Sloveniji dobivajo nove razsežnosti, z njimi pa se odpirajo priložnosti za vse ambiciozne IT strokovnjake, ki si želijo izstopajoče kariere v raznolikem, mednarodnem okolju. V Endavi verjamejo, da Slovenija ima potencial in zato pod svoje okrilje vabijo več kot 30 IT strokovnjakov različnih profilov.    

Podjetje Endava, ki je lani avgusta združilo moči s Comtrade Digital Services, jasno sledi zastavljeni strategiji povečevanja navzočnosti v državah JV Evrope in posledično Sloveniji. »Nahajamo se v zadnji fazi integracije družbe Comtrade Digital Services v Endavin ekosistem. Zaposleni na vseh treh naših lokacijah v Sloveniji (Nova Gorica, Ljubljana, Maribor) so že in bodo vedno bolj vključeni v večje, mednarodne projekte, iniciative, ki skrbijo za njihov profesionalni in osebnostni razvoj, uvajamo pa že spremembe in izboljšave na tekočih projektih«, je povedala Maja Brajković, Delivery Unit Manager, Endava Slovenija. V obdobju od prevzema dela Comtrada se je tako že potrdilo, da bodo obstoječi projekti, zaposleni in tudi stranke od Endavinega prihoda imeli le korist.

Veliki slovenski projekti postajajo še večji – mesto za več kot 30 IT strokovnjakov različnih profilov

Povpraševanje po digitalnih storitvah kljub pandemiji raste tako na globalnem, kot na lokalnem nivoju. »Nahajamo se verjetno v najbolj razburljivem obdobju IT industrije v zgodovini in zato si želimo, da se nam pridružijo sodelavci, ki bodo nam in našim strankam pomagali pri digitalni transformaciji in neposredno prispevali k razvoju vrhunskih tehnoloških storitev«, je povedal Klod Kolaro, Senior Account Group Unit Manager, Endava Slovenija.

V svojo veliko Endava družino, ki danes šteje že več kot 8,100 zaposlenih v 21-ih državah sveta, vabijo predvsem izkušene in tudi manj izkušene .NET razvijalce, testerje, poslovne analitike, timske vodje in nekatere druge IT strokovnjake, kot soReact in Node.js razvijalce ter DevOps inženirje. Tako se med drugimi odpirajo Endavina vrata večjih in najbolj zaželenih projektov v Sloveniji. Novi zaposleni bodo postali del utečenih ekip, sestavljenih iz izkušenih posameznikov, ki svoje bogato znanje z veseljem delijo naprej in skrbijo, da je vzdušje  v ekipah vedno sproščeno in optimalno za delo.

Vse se vrti okrog ljudi

Prihod Endave v Slovenijo tako ni prinesel samo novih projektov in možnosti za nadgradnjo obstoječih, temveč je še dodatno povečal osredotočenost na človeka: zaposlenega, stranke in okolje, v katerem podjetje posluje. Endava se zaveda, da so najboljši ambasadorji podjetja zadovoljni zaposleni, zato v njih neprestano vlaga.

»Prepričana sem, da si vsak razijalec, tester, ali drug IT strokovnjak želi in zasluži samo najboljše pogoje in Endava te pogoje nudi. Od delovne kulture in vrednot, do številnih iniciativ in možnosti za osebni karierni razvoj. Lahko bi rekli, da je na voljo vse, od posameznika pa je odvisno, koliko si bo vzel«, je zaključila Brajkovićeva.

Vas zanima več iz te teme?
digitalizacija

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Endava PLC
Za več informacij so vam na voljo pri Endava PLC
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Endava PLC? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Andeco d.o.o. je zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi izpostavljamo nekaj najpomembnejših: Camelion, ... Več

AGORA d.o.o.

Parmova ulica 53 , 1000 Ljubljana, Tel: 01 280 16 20 / 031 603 396
AGORA d.o.o., podjetje za ustvarjalne komunikacije, je bilo ustanovljeno 21. septembra 1989. Sedež podjetja je na Parmovi 53 v Ljubljani, kjer imajo učilnice za izobraževalno delo ... Več
Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več