Življenjski slog
12.05.2021 11:49
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Cenovni kralj med električnimi kolesi

Elektrifikacija prometa je kot kaže neizogibna. Vse več proizvajalcev svoj razvoj usmerja v električni pogon, ki naj bi bil odgovor na globalno segrevanje.
Električno kolo Samebike vas bo prepričal s hitrostjo, udobjem, dosegom in priročnostjo.
Električno kolo Samebike vas bo prepričal s hitrostjo, udobjem, dosegom in priročnostjo.

Na cesti ste že opazili skoraj neslišne električne avtomobile, skiroje in kolesa. Trenutna največja pomanjkljivost električnega pogona je dostopnost za povprečnega potrošnika. Ker je govora o novi tehnologiji, so vstopne cene za nakup osnovne različice električnega vozila po navadi kar visoke. Izjema pravilu je novo zložljivo električno kolo Samebike LO26, ki ga lahko dobite po akcijski ceni 764,99 evrov na TEJ POVEZAVI.

električno_kolo
Električno kolo Samebike ima kar 4 načinov vožnje, s katerimi boste premagovali mestne ulice in gozdne poti.

Električno kolo Samebike je izdelano iz močne zlitine, ki ima največjo nosljivost 150 kilogramov. Z zmogljivim električnim motorjem boste dosegali hitrosti do 35 kilometrov na uro. Če iščete najboljše prevozno sredstvo za prebijanje skozi prometno konico zgoščenih mestnih središč, potem potrebujete električno kolo. Medtem ko bodo avtomobili stali v kolonah na semaforjih, jih boste vi prehitevali po stranskih ulicah in kolesarskih poteh. Idealen je tudi za krajše poti in vsakdanja opravila. Na voljo je tudi različica z manjšim motorjem, ki je dobra izbira za tiste manj izkušene s surovo električno močjo.

Zakaj je električno kolo Samebike tako posebno?

Na voljo je kar 4 načinov vožnje. V polnem električnem načinu, kjer za vse postori električni motor, boste prekolesarili do 35 kilometrov. V hibridnem moped načinu, kjer električnemu motorju pomagate s poganjanjem, pa do 80 kilometrov. Za zavidljive dosege poskrbi litijska baterija 10 amperskih ur, ki za polno polnjenje potrebuje le 4 ure. Prihranili boste na času, denarju, živcih in tudi prostoru, saj je električno kolo Samebike tudi zložljivo. Edinstveno ogrodje dovoljuje tudi ročne nastavitve. Za večje udobje si lahko prilagodite sedež po višini.

električno_kolo
Z električnim kolesom Samebike boste privarčevali pri času, denarju in tudi prostoru, saj je kolo popolnoma zložljivo.

Pod ogrodjem se skriva še en poseben mehanizem, ki ga ne najdemo tudi v občutno dražjih električnih kolesih. Govorimo o polnem vzmetenju. Prednje in zadnje blažilne vilice zmanjšujejo tresljaje in se v trenutku odzovejo na različne cestne razmere. Za varnost poskrbi svetel LED žaromet, diskaste zavore ter kolesa, ki so odporna na udarce in tresljaje.

Dodatna prednost električnega kolesa Samebike je istočasna prilagodljivost kolesarju in cesti. Kolesar lahko izbira med 21 prestavami, s katerimi bo premagal marsikatere vzpone. Za vse neučakane kolesarje, ki so dolgo čakali na cenovno dostopno električno kolo, je spletni prodajalec Cafago pripravil akcijsko ponudbo, ki traja do razprodaje zalog. Električni kolo vas čaka na TEJ POVEZAVI. Vaš je lahko brez dodatnih dajatev, saj vam ga dostavijo iz nemškega skladišča.

Vas zanima več iz te teme?
električna energija Električno kolo

Prijavi napako v članku