Življenjski slog
25.05.2021 12:19
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ali je to prihodnost električnega prometa?

Električno kolo Samebike vas bo prepričal s hitrostjo, udobjem, dosegom in priročnostjo.
Električno kolo Samebike vas bo prepričal s hitrostjo, udobjem, dosegom in priročnostjo.

Ob številnih novih električnih vozilih, ki so že na cestah ali pa še bodo v bližnji prihodnosti, ni več dvomov o tem, ali je prihodnost prometa električna. Največji proizvajalci avtomobilov, Ford, Mercedes-Benz, Mazda, Hyundai in številni drugi so se pridružili električni dirki. Toda električni promet ni omejen le na štiri kolesa. Električna kolesa beležijo neverjetno rast prodaje, zato se je spletni prodajalec Cafago odločil, da tudi z vami deli električno izkušnjo. Pripravil je akcijsko ponudbo novega električnega zložljivega kolesa Samebike LO26, ki ga lahko na TEJ POVEZAVI dobite po dostopni ceni 764,99 evrov.

Če iščete najboljše prevozno sredstvo za prebijanje skozi prometno konico zgoščenih mestnih središč, potem potrebujete električno kolo. Za tiste, ki je pomembno, da prikolesarijo v pisarno sveži in spočiti, so idealna rešitev električna kolesa. Idealna so tudi za krajše poti in vsakdanja opravila. Električno kolo Samebike je izdelano iz močne zlitine, ki ima največjo nosljivost 150 kilogramov. Z zmogljivim 350-vatnim električnim motorjem boste dosegali hitrosti do 30 kilometrov na uro. Na voljo je tudi nekoliko zmogljivejša različica s 500-vatnim motorjem, iz katerega so iztržili še nekaj moči ter nekoliko drugačnimi pnevmatikami.

Kaj vse še premore električno kolo Samebike?

V polnem električnem načinu boste prekolesarili do 40 kilometrov, v hibridnem moped načinu pa do 60 kilometrov. Za zavidljive dosege poskrbi litijska baterija 10 amperskih ur, ki za polno polnjenje potrebuje le 4 ure. Poleg časa in živcev boste prihranili tudi na prostoru, saj je električno kolo popolnoma zložljivo.

Pod ogrodjem se skriva še en poseben mehanizem, ki ga ne najdemo tudi v občutno dražjih električnih kolesih. Govorimo o polnem vzmetenju. Prednje in zadnje blažilne vilice zmanjšujejo tresljaje in se v trenutku odzovejo na različne cestne razmere. Za varnost skrbijo svetel LED žaromet, diskaste zavore ter kolesa, ki so odporna na udarce in tresljaje. Edinstveno zložljivo ogrodje dovoljuje tudi ročne nastavitve. Za večje udobje si lahko prilagodite sedež po višini.

Dodatna prednost električnega kolesa Samebike je istočasna prilagodljivost kolesarju in cesti. Kolesar lahko izbira med 21 Shimano prestavami, s katerimi bo premagal marsikatere hribe. Za vse neučakane kolesarje, ki so dolgo čakali na cenovno dostopno električno kolo, je spletni prodajalec Cafago pripravil akcijsko ponudbo, ki traja do razprodaje zalog ali do konca meseca. Ste neučakani? Kliknite TUKAJ in e-kolo je lahko vaše brez dodatnih dajatev, saj vam ga dostavijo iz nemškega skladišča.

Vas zanima več iz te teme?
električna energija Električno kolo

Prijavi napako v članku