Življenjski slog
03.06.2021 14:30

Deli z drugimi:

Share

Ste že izkusili surovo moč električnega kolesa?

Električno kolo Samebike je opremljen z 350 vatnim motorjem, ki dovoljuje hitrosti do 35 kilometrov na uro.
Električno kolo Samebike je opremljen z 350 vatnim motorjem, ki dovoljuje hitrosti do 35 kilometrov na uro.

Z električnimi kolesi lahko pozabite na težave, ko na delo pridete prepoteni ali spopadanje z vzponi. Ostali vam bodo le najboljši trenutki kolesarjenja. Nič več sedenja v prometu, od točke A do točke B boste prišli spočiti in sproščeni, saj e-kolesa poudarijo tisto najboljšo lastnost kolesarjenja, zabava. Električna tehnologija se bliskovito širi, kar je za potrošnike dobra novica, saj je nekoč ekskluzivna tehnologija sedaj na voljo tudi širši javnosti in to po ugodni ceni. To dokazuje tudi novo električno kolo Samebike 20LV, ki ga lahko na spletni strani prodajalca Cafago najdete po ugodni ceni 649 evrov. Nakup lahko opravite na TEJ POVEZAVI.

elektricno_kolo_samebike (11)
LCD zaslon prikazuje hitrost, prevožene kilometre in stanje baterije.

Močno aluminijevo ogrodje ima največjo nosilnost do 150 kilogramov in je popolnoma zložljivo. Na voljo imate dva načina vožnje, s katerima nadzorujeta prenos moči električnega motorja 350 vatov, ki dovoljuje hitrosti do 35 kilometrov na uro. V polnem električnem načinu boste prekolesarili do 40 kilometrov, v hibridnem načinu pa boste s skupno močjo prekolesarili do 60 kilometrov oddaljenega cilja. Električno moč vzdržuje litijska baterija 10,4 amperskih ur, ki za polno polnjenje potrebuje 4 ure.

elektricno_kolo_samebike (10)
Priročno držalo za pametne telefone vam bo olajšalo navigacijo skozi mestne labirinte.

Sprednje vilice in vzmetenje pod sedežem skrbita za udobno vožnjo na raznolikih površinah. Sedež lahko nastavite po višini, tako da se karseda najbolje prilega vaši kolesarski drži. Za varno vožnjo v temi skrbita sprednji LED žaromet in odsevniki. Na aluminijevem krmilu boste opazili držalo za telefon, kar vam bo olajšalo navigacijo po zgoščenih mestnih središčih. LCD zaslon prikazuje vašo hitrost, prevožene kilometre in napolnjenost baterije.

Električno kolo Samebike 20LV vam bo zagotovo olajšal vsakodnevno vožnjo na delo ali opravilih. Izognili se boste mestnim konicam, ubrali zanimivejše poti, obenem pa tudi uživali in skrbeli za svoje zdravje. Če se želite pridružiti električnemu prometu, potem je to idealna vstopna točka. E-kolo lahko dobite na TEJ POVEZAVI z brezplačno poštnino in brez dodatnih dajatev, saj vam spletni prodajalec Cafago električno kolo pošlje iz evropskega skladišča.

Vas zanima več iz te teme?
električna energija Električno kolo

Prijavi napako v članku