Avtomoto
Življenjski slog
15.09.2022 13:20
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Je to zmogljivo električno kolo za dobrih 700 evrov dobra kupčija?

Edit / Dodano 15. 9. 2022

Cena električnega kolesa Bezior M1 je padla za dodatnih 10 €, in sicer iz 739,99 € na 729,99 €.


Električna kolesa so postala pravi trend. Z njimi v primerjavi s klasičnimi kolesi lažje prevozimo daljše razdalje, lažje prekolesarimo kak daljši klanec – kolesarjenje postane lahkotnejše. Kljub temu pa se rekreiramo in čas preživljamo na svežem zraku. Težava električnih koles je le njihova dostopnost. Tudi če se ozremo po avtomobilih in električnih skirojih hitro ugotovimo, da moramo danes za električno mobilnost poseči nekoliko globje v žep. To je skoraj pravilo, a pravila so zato, da se kršijo. Tako tu pa tam naletimo na izdelek, ki je cenovno dostopen, cenejši od konkurence, kljub temu pa nadvse funkcionalen in privlačnega izgleda. Zvezda večera je električno kolo Bezior M1, ki ga lahko na TEJ POVEZAVI dobite za ugodnih 729,99 €.

Električno kolo Bezior M1: glavne značilnosti

Električno kolo Bezior M1 je opremljeno z brezkrtačnim 250 W motorjem, s katerim lahko dosegate hitrosti do 25 km/h in premagujete naklone do 35 stopinj. Deluje v tandemu z visokoenergijsko baterijo 12,5 Ah, ki zadošča za do 80 kilometrov dosega pri polni napolnjenosti.

Na voljo sta dva načina vožnje: način za pomoč z električno energijo in način kolesarjenja s človekovo močjo. Polnega električnega načina to e-kolo ne podpira. Na krmilniku se nahaja pametni LCD zaslon, ki omogoča hiter pregled podatkov o vožnji, kot na primer hitrost in prevoženi kilometri.

Okvir je izdelan iz aluminijeve zlitine, ki zagotavlja trpežnost, togost in nosilnost do 120 kilogramov. 7-stopenjski menjalnik omogoča natančno menjavo prestav in prilagodljivost različnim terenom. Za udobje skrbi sistem vzmetenja sprednjih vilic, ki uspešno absorbira udarce in tresljaje. Na cesti se boste počutili varnega po zaslugi 27,5-paličnih koles s teksturo proti zdrsu.

Električno kolo Bezior M1 boste lahko uporabljali za prevoz na delo, po vsakdanjih opravkih in podobno. Za še več informacij kliknite TUKAJ. Prodajalec vam e-kolo dostavi iz evropskega skladišča z brezplačno poštnino in brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
električna kolesa


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

AKTON d.o.o.

Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 29 00
Telekomunikacijske rešitve za vas! Slovensko podjetje Akton Communications je licencirani fiksni telekomunikacijski operater prisoten v Sloveniji in preko hčerinskih družb tudi ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več