Avtomoto
Življenjski slog
21.06.2022 15:00

Deli z drugimi:

Share

Zabavno e-kolo za manj kot 800 evrov

Ste spremljali kolesarsko dirko po Sloveniji? Je zmagal vaš favorit? Je dirka morda vzbudila zanimanje, da bi tudi sami hobijevsko začeli kolesariti? Ena najbolj vročih tem so trenutno električna kolesa, s katerimi lahko na zabaven in predvsem enostaven način prikolesarite do več deset kilometrov oddaljenih mest. Električno kolo je nadvse priročno, če niste prepričani v svoje trenutne atletske sposobnosti, ampak bi vseeno radi kolesarili dlje od najbližje vasi. Na spletu smo zasledili posebno akcijo za električno kolo Bezior M26, ki ga lahko s pomočjo kode TFBEM26 na TEJ POVEZAVI dobite za ugodnih 795 €. Akcija traja do razprodaje zalog.

Električno kolo Bezior M26: ključne značilnosti

Električno kolo Bezior poganja visokozmogljivi brezkrtačni motor z močjo 500 W. V polno električnem načinu doseže hitrost do 30 km/h. Z njim boste lahko premagovali naklone do 25 stopinj. Tudi največji hribi sedaj ne bodo več ovira ali izgovor. Na voljo so štirje načini vožnje: električni način, način PAS, klasični način, način potiskanja. Preprosto povedano, ne glede na potrebe kolesarja, električno kolo se znajde v vseh situacijah.

Litijeva baterija kapacitete 10 Ah se nahaja v okvirju in je tako varna pred krajo in nepravilnim poseganjem. Vgrajene zaščite pasivno ohranjajo baterijo zdravo in tako poskrbijo za karseda najdaljšo življenjsko dobo. Baterija se polni približno štiri ure.

Poskrbljeno je tudi za udobje. Na sprednjih vilicah je nameščeno kakovostno vzmetenje, ki skupaj s sredinskim amortizerjem skrbita za vrhunsko udobje tudi pri najvišjih hitrostih in raznolikem terenu. Za prilagodljivost različnim površinam skrbi 21-stopenjski Shimano sistem prestav. To pomeni, da lahko ob vsakem trenutku in na kateri koli površini prilagodite svoje električno kolo za optimalno kolesarjenje. Samo ogrodje je tudi zložljivo, kar pomeni, da lahko e-kolo enostavno pospravite v prtljažnik ali pa vzemite s seboj na avtobus ali vlak.

Na krmilu boste opazili pametni LCD zaslon. Ta prikazuje hitrost, moč baterije, nastavitev prestav, prevoženo razdaljo in morebitne napake. Tako krmilo kot ostalo ogrodje je izdelano iz robustnega aluminija, ki kolesu daje togost, vzdržljivost in varnost z nosilnostjo do 150 kilogramov. Za varnost v vseh vremenskih pogojih skrbijo sprednje in zadnje dvojne kolutne zavore, ki zagotavljajo stabilno zaviranje.

Električno kolo je opremljeno še 26-paličnim pnevmatikam s protizdrsno teksturo, ki so odporna na udarce in obrabo. Električno kolo Bezior je okolju varna rešitev za prehod skozi zgoščena mestna središča, za vsakdanja opravila, pot v službo, kratka potovanja ali pa za rekreacijo. Svoje električno kolo lahko dobite na TEJ POVEZAVI. Spletni prodajalec TomTop vam v času pisanja e-kolo pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
električna energija Električno kolo


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več

FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE (FIŠ)

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več