Računalništvo, telefonija
02.03.2021 08:20
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Električna kolesa, ki jih poganjajo baterije iz skirojev

Električna kolesa in skiroji podjetja Lime bodo uporabljali enake baterije.
Električna kolesa in skiroji podjetja Lime bodo uporabljali enake baterije.

Med električnimi prevoznimi sredstvi so poleg električnih skirojev prav električna kolesa tista, ki so v zadnjih nekaj letih doživela neverjeten porast. Idealna so namreč za urbana mestna središča, za pot v službo, za kratek izlet, rekreacijo ali vsakodnevno uporabo – odvisno od tega, kakšno kolo si omislimo. Pri podjetju Lime, ki je poznano predvsem po svoji storitvi izposoje električnih koles in skirojev, pa so iznašli način, kako narediti električna kolesa še bolj praktična.

Inženirji podjetja Lime so svoja električna kolesa zasnovali na način, da lahko uporabljajo baterije njihovih električnih skirojev. To pomeni, da lahko baterijo električnih skirojev Lime četrte generacije uporabimo v vseh novejših električnih kolesih podjetje Lime. S tem pristopom bo podjetje Lime letno privarčevalo ogromno denarja, prihranke pa bo lahko investiralo v povečanje flote električnih skirojev in koles.

Pri tem velja še omeniti, da je pandemija močno povečala povpraševanje po električnih kolesih v teku leta 2020, v letu 2021 pa bo povpraševanje še večje. Zato je postala enostavna izmenjava baterij ključnega pomena za zagotavljanje električne mobilnosti ljudi.


Prijavi napako v članku