Hi-fi sistemi
22.07.2011 11:06

Deli z drugimi:

Share

Elegantni domači kino iz Philipsa

Philips je veliko pozornosti posvetil kvalitetni izgradnji in dovršeni obliki, a ni pozabil na tehnične značilnosti.
Philips je veliko pozornosti posvetil kvalitetni izgradnji in dovršeni obliki, a ni pozabil na tehnične značilnosti.

Philips je tudi na slovenskem trgu predstavil sistem za domači kino SoundHub serije 9000 (HTS9221), sestavljen iz vrhunskih zvočnikov in Blu-ray predvajalnika. Sistem je elegantne oblike in izdelan iz kakovostnih materialov (aluminija in stekla), enake kakovosti pa so tudi njegove tehnične značilnosti.

Philips je posebno pozornost namenil sistemu zvočnikov, katerega sestavljajo dva satelita in en globokotonec. SoundHub se ponaša s Philipsovo tehnologijo Crystal Clear, integriranimi ojačevalci razreda D in podporo za Virtual Surround, medtem ko so sateliti sestavljeni iz titanovih visokotoncev za čist in jasen zvok brez šumov. Sateliti imajo frekvenčni odziv od 150 Hz do 20 kHz, medtem ko aktivni nizkotonec lahko reproducira frekvence od 20 do 150 Hz.

Pripadajoči Blu-ray predvajalnik podpira predvajanje Full HD 3D Blu-ray medijev in veliko število avdio, video in slikovnih datotek. Na napravo je mogoče neposredno povezati iPod in iPhone, medtem ko Wi-Fi povezava in USB vtičnik, uporabnikom omogočata povezovanje z drugimi napravami ali integracijo sistema v domačo omrežje. Poleg navedenega, ima predvajalnik tudi podporo za Smart TV, s čemer sistem odlično dopolnjuje zmogljivosti Philipsovih televizorjev serije 9000. Pričakovana cena SoundHuba 9221 se bo gibala nekje na 700 evrih.

Vas zanima več iz te teme?
hišni kino

Prijavi napako v članku