Igre
11.06.2021 14:30

Deli z drugimi:

Share

Elden Ring: nova epska dogodivščina pisatelja Game of Thrones

Čaka nas nova epska pustolovščina, ki obljublja bogato zgodb polna skrivnosti in prevar.
Čaka nas nova epska pustolovščina, ki obljublja bogato zgodb polna skrivnosti in prevar.

Dočakali smo dolgo pričakovano razkritje načina igranja v Elden Ring, epske fantazijske Action-RPG igre, ki jo razvija FromSoftware Inc. in producira eno največjih imen v industriji računalniških iger BANDAI NAMCO Entertainment Inc.

Elden Ring uradno izide 21. januarja 2022 za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, in PC preko platforme Steam. Igra podpira Smart Delivery na konzolah Xbox in tudi brezplačno nadgradnjo za uporabnike PS5, ki bodo kupili PS4 različico.

Čaka vas vznemirljiva pustolovščina, kjer boste v svojih rokah imeli usodo prostranega sveta. Uporabiti boste morali vse veščine in moči, ki vam bodo na voljo, če boste želeli rešiti svet pred temačno usodo. Bojevali se boste proti strašnim sovražnikom s prepoznavnim načinom bojevanja razvijalcev FromSoftware. Na voljo boste imeli široko paleto intuitivnih strategij, ki jih omogoča odprti svet epske Action-RPG igre Elden Ring.

Kaj vas čaka v epskem svetu Elden Ring?

Nov svet, napolnjen s fantastičnimi zgodbami in bogatim izročilom, je spletel Hidetaka Miyazaki – ustvarjalec vplivne in kritično priznane serije Dark Souls – in George R. R. Martin, avtor najbolje prodajane fantastične serije The Song of Ice and Fire. Igralci se bodo podali na potovanje po svetu, kjer ima vsaka najmanjša podrobnost globlji pomen. Čaka vas kri, boj in prevare različnih likov z lastnimi edinstvenimi motivacijami za pomoč ali oviranje pri vašem napredku. Nasprotniki niso enodimenzionalni, ampak imajo svoje motive, kar jih bo naredilo bolj zanimive in vredne težkega boja. Med svojimi dogodivščinami bodo igralci imeli v rokah usodo te preklete dežele, tako da bodo razkrivali njene skrivnosti in mite.

Igralci se bodo izgubili v epskem svetu z obsežno in slikovito pokrajino z dinamičnim vremenom in napredovanjem časa. Raziskujte peš ali na konju, sami ali prek spleta s prijatelji po travnatih ravnicah, strupenih močvirjih in bujnih gozdovih. Vzpenjajte se po strmih gorah, vstopite v osupljive gradove in si oglejte druga veličastna mesta v neverjetni razsežnosti. Igranje vlog in prilagajanje protagonista omogoča igralcem, da izberejo svoj edinstven slog igranja. Spodbuja se eksperimentiranje s širokim izborom orožja, magičnih sposobnosti in veščin, ki jih najdemo po vsem svetu. Z raziskovanjem neznanih poti vas bo svet Elden Ringa nadgradil s strašnimi nasprotniki in bogatim zakladom.

Elden Ring daje igralcem priložnost, da si začrtajo svojo pot skozi fantazijski svet. Lahko se brezglavo podate v strašne bitke ali pa izkoristite zvite in prikrite načine bojevanja, da pridobite manjšo prednost.

»Pri Elden Ring smo uporabili vse svoje znanje o temačni fantaziji in akcijskih RPG, ki smo ga gojili skozi serijo Dark Souls,« je komentiral Hidetaka Miyazaki, direktor podjetja FromSoftware. »Ustvarili smo bogat svet z neverjetno razsežnostjo, ki temelji na legendah pisatelja George R. R Martina. Elden Ring je svet poln skrivnosti in nevarnosti, ki je pripravljen na raziskovanje in odkrivanje. Čaka vas drama, v kateri so liki prekriti z mistično avro in skrivnostnimi motivi. Iskreno upamo, da boste uživali v vsakem koraku.«

Spremljajte še več novic o Elden Ringu na spletni strani elden-ring.eu.

Vas zanima več iz te teme?
Steam igre napovedi iger Elden Ring

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku