Računalništvo, telefonija
06.01.2006 08:21

Deli z drugimi:

Share

ECM izobraževanje in certificiranje odslej tudi v Sloveniji

SRC.SI razširja svojo izobraževalno dejavnost tudi na področje upravljanja vsebin v podjetjih (ECM – Enterprise Content Management), kar vključuje upravljanje elektronskih dokumentov, elektronskih zapisov, poslovnih procesov, spletnih vsebin in digitalnih virov. Poleg različnih ECM izobraževanj, bo SRC.SI omogočal tudi certificiranje. Program šolanja in certificiranja je usklajen s programom združenja AIIM, zasnovan pa je na najboljših praksah, zbranih med 50.000 člani omenjenega združenja. AIIM je vodilna mednarodna organizacija, ki pomaga uporabnikom razumeti izzive, povezane z upravljanjem dokumentov, zapisov, vsebin in poslovnih procesov.

ECM certificiranje, ki ga kot edini v regiji ponuja SRC.SI, je zelo razširjeno v zelo razvitih državah, kot so ZDA, Kanada, Velika Britanija, Norveška in Luxemburg.

SRC.SI ima na področju izobraževanja dolgoletno tradicijo. Uporabnikom ponuja številne možnosti izobraževanja na vseh nivojih, preko svoje Šole informatike pa gosti številne vrhunske predavatelje s področja informacijskih tehnologij. Ima tudi svoj izobraževalni center v Grimščah.


Prijavi napako v članku