Avtomoto
Življenjski slog
06.11.2023 15:15
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

E-skiroja Navee S65 in N65 na voljo po akcijski ceni

Edit / Dodano 9. 11. 2023

E-skiro Navee N65 je dobil še dodaten popust. Z akcijsko kodo SKNR3 je cena padla na 359 €.


V zadnjih letih so električni skiroji preoblikovali urbano mobilnost, postali so ne le priročno, ampak tudi trendovsko prevozno sredstvo. Združujejo enostavnost klasičnih skirojev s sodobno tehnologijo, omogočajoč ljudem, da se hitro in učinkovito premikajo po mestnih središčih, parkih in celo na obrobju urbanih območij. Na spletni strani Cafago sta trenutno znižana dva e-skiroja: Navee S65 in Navee N65.

Navee S65: glavne značilnosti

Navee S65 je opremljen s 500W usmerjenim motorjem, ki zagotavlja hitro pospeševanje do maksimalne hitrosti 25 km/h in vzpenjanje do 25%. Velika litij-ionska baterija omogoča izjemno doseg do 65 km po enem polnjenju, BMS čip pa skrbi za varnost baterije.

Dvojni vzmetni sistem na sprednjem in zadnjem delu zagotavlja odlično blaženje, prilagojeno različnim cestnim razmeram. S 10-palčnimi samo-zatesnjujočimi brezzračnimi pnevmatikami skiro zagotavlja odlično vožnjo na različnih podlagah. Ponuja tri načine vožnje: sprehod, standardni način in športni način, ki ustrezajo različnim stilom vožnje. Izdelan iz kakovostnega letalskega aluminija, skiro prenese maksimalno obremenitev do 120 kg.

Navee S65 je trenutno znižan na 559 € z uporabo akcijske kode MKSR3.

Navee N65: glavne značilnosti

Opremljen je s 500 W brezkrtačnim motorjem, ki zagotavlja stabilnost in zmogljivost tudi pri premagovanju večjih naklonov (do 25 %). Električni skiro ima dvostopenjsko nastavljivo hitrosti, in sicer 25 km/h in 15 km/h. Hitrost spreminjate na LED zaslonu, ki prikazuje še stanje baterije, izhodno moč in podobne podatke. E-skiro N65 energijo črpa iz litijeve baterije visoke zmogljivosti 48 V/ 12,5 Ah. Baterija premore dovolj moči za doseg do 65 kilometrov (doseg odvisen od načina vožnje, terena in ostalih parametrov).

Električni skiro prav tako vsebuje sistem za upravljanje baterije (BMS), ki podaljša njeno življenjsko dobo, moč in zanesljivost. Nedrseča plošča, na kateri boste stali med vožnjo, je izdelana iz magnezijeve zlitine, ki zagotavlja dobro nosilnost (do 120 kilogramov), trpežnost in tudi udobje med vožnjo. E-skiro NAVEE ima spredaj EABS sistem, zadaj pa se za varno ustavljanje zanaša na kolutno zavoro, skupaj pa poskrbita za kratko zavorno pot in posledično bolj varno vožnjo. Spredaj in zadaj najdemo še LED luč za varno vožnjo v slabših svetlobnih pogojih.

Skiro je opremljeno še z 10-palčnim pnevmatikam, ki so prekrite z vzorcem tekalne plasti in zagotavljajo dober oprijem na cesti in odpornost proti neravnim terenskim pogojem. Električni skiro N65 ima zložljivo zasnovo za bolj enostavno hrambo in prenašanje.

E-skiro Navee N65 je znižan na 359 € z akcijsko kodo SKNR3 z brezplačno poštnino iz evropskega skladišča.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Električni skiro


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več