Avtomoto
25.08.2021 18:30

Deli z drugimi:

Share

Ugodno e-kolo, ki pod sedežem skriva priročno presenečenje

Električno kolo HIMO C20 ima vse kar boste potrebovali na poti v službo, na izletu ali pri vsakdanjih opravilih. Pod sedežem vas pa čaka še eno presenečenje.
Električno kolo HIMO C20 ima vse kar boste potrebovali na poti v službo, na izletu ali pri vsakdanjih opravilih. Pod sedežem vas pa čaka še eno presenečenje.

Električna kolesa še naprej burijo domišljijo tako rekreativnih kolesarjev kot tudi bolj avanturističnih. Začetne suhoparne izbire e-koles ni več na vidiku, sedaj se pojavlja vse več proizvajalcev, ki želijo kos električne pogače. Ni težko razumeti, zakaj so električna kolesa tako priljubljena. Povsem povprečen kolesar lahko sedaj kar naenkrat v enem dnevu osvoji številne vrhove in prekolesari do številnih mest, brez večjega napora. Spletni prodajalec Cafago je pripravil prav posebno e-kolo HIMO C20, ki ga lahko dobite na TEJ POVEZAVI po ugodni ceni 586,99 evrov.

Električno kolo HIMO C20 je izdelano iz aluminijeve zlitine, ki je dovolj močna in trpežna, da prenese največjo težo kolesarja do 100 kilogramov. Čeprav se ne ponaša z najbolj zmogljivim električnim motorjem na tržišču, je ta vseeno več kot dovolj za daljše izlete ali vsakdanja opravila. 250-vatni motor omogoča hitrosti do 25 kilometrov na uro. Osrčje električnega pogona je litijeva baterija kapacitete 10 amperskih ur, ki poskrbi za doseg 50 kilometrov v električnem načinu vožnje in 80 kilometrov v hibridnem moped načinu.

Litijevo baterijo ščiti poseben sistem za upravljanje, ki ji obenem tudi podaljša življenjsko dobo. Presenetljiva najdba je 6-stopenjski SHIMANO menjalnik, ki po svetu slovi po zanesljivosti in kakovosti. Za varnost poskrbijo učinkovite sprednje in zadnje zavore ter super svetel LED žaromet in zadnja zavorna luč za dodatno varnost pri nočnem kolesarjenju. Za udobje in priročnost pa poskrbijo zložljiva nedrseča pedala in krmilo, ki obenem omogočajo tudi lažjo hrambo in transport.

Kljub zavidljivi strojni opremi, od zanesljivega menjalnika do vseh potrebnih pripomočkov za udobje in varnost, pa e-kolo HIMO C20 izstopa iz povsem drugačnega, inovativnega razloga. Na videz navaden sedež, ki je obenem zasnovano tako, da absorbira udarce in tresljaje, skriva priročno skrivnost. To ni samo sedež ampak tudi ročna tlačilka za polnjenje pnevmatik. Priročno, kajne? Kjer koli se boste potepali, nikoli več ne boste v strahu, da so vaše pnevmatike premalo napolnjene.

Če se želite potepati po vsakdanjih opravilih s pomočjo električne energije, potem kliknite TUKAJ, kjer vas čaka to nadvse zanimivo električno kolo. Spletni prodajalec Cafago vam ga dostavi iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.

Vas zanima več iz te teme?
električna energija Električno kolo

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Bronasti partner

3BM d.o.o.

Cesta železarjev 7a, 4270 Jesenice, Tel: 04 583 64 44
Tehnološke servisne delavnice so bile v zadnjem letu eden izmed stebrov, ki so omogočali, da je lahko tehnologija poskrbela za karseda normalen potek življenja. Poraba in povpraševanje ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

ZABEC.NET

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 50
Zabec.net - del skupine ZGroup Zgroup je integrirana poslovna skupina, ki podjetjem z inovativnimi tehnološkimi rešitvami pomaga dosegati digitalne in infrastrukturne cilje. Združujejo ... Več