Računalništvo, telefonija
Digitalizacija
Aplikacije in dodatni programi
21.05.2024 13:22

Deli z drugimi:

Share

DynamicsMinds bo v Slovenijo privabil več kot 1000 strokovnjakov

Samo še nekaj dni nas loči od konference DynamicsMinds 2024 za uporabnike rešitev Microsoft Dynamics 365 in Power Platform. Konferenca bo potekala od 26. do 29. maja slovenski obali.
Vir: DynamicsMinds
Vir: DynamicsMinds

Na konferenci se bo zbralo več kot 1000 udeležencev, ki bodo lahko prisluhnili več kot 170 panožnim strokovnjakom ter odkrili, kako izkoristiti celoten potencial poslovnih aplikacij. DynamicsMinds 2024 je več kot le konferenca – je praznovanje raznolikosti in znanja skupnosti.

DynamicsMinds je konferenca, posvečena rešitvama Microsoft Dynamics 365 in Power Platform, ki bo že drugo leto zapored med 26. in 29. majem na enem mestu združila strokovnjake in uporabnike ter jim omogočila, da si izmenjajo znanje, osvojijo napredne veščine, odkrijejo nove rešitve in vzpostavijo trajne povezave. Slogan dogodka »Kjer se srečujejo, družijo in znanje delijo briljantni umi« odraža bistvo konference DynamicsMinds v Portorožu.

Microsoft Dynamics 365 je nabor inteligentnih poslovnih aplikacij, namenjenih učinkovitejšemu poslovanju podjetij in zagotavljanju izjemnih izkušenj za stranke. Microsoft Power Platform  je zbirka orodij za ustvarjanje programov skoraj brez pisanja programske kode, s katerimi lahko stranke hitro razvijajo celovite prilagojene poslovne rešitve.

Udeleženci konference lahko pričakujejo bogato izbiro aktivnosti, vključno z uvodnim nagovorom, na katerem bodo občinstvo nagovorili Barbara Domicelj, direktorica podružnice Microsoft Slovenija; Georg Glantschnig, Microsoftov podpredsednik;  Mike Morton in Shay Gurman, podpredsednika Microsofta; ter Dona Sarkar, glavna nadloga (Chief Troublemaker). Na programu je več kot 200 predavanj in delavnic, ki pokrivajo širok nabor tem, od rešitev Finance and Operations, Business Central in Customer Engagement do platforme Power Platform. Manjkale ne bodo niti okrogle mize, posvečene vročim temam, kjer bodo sodelujoči razpravljali o najnovejših trendih in izzivih, s katerimi se sooča panoga.

Udeleženci lahko sodelujejo na interaktivnih delavnicah in izkoristijo priložnost za osebna srečanja z Microsoftovimi predstavniki ter strokovnjaki iz skupnosti, odgovore na svoja vprašanja pa bodo lahko poiskali tudi v strokovnem kotičku.

Na letošnjem dogodku bo nastopila izjemna zasedba več kot 170 govorcev, med katerimi bodo tudi zvezdniki panoge, kot sta strokovnjaka FastTrack Rachel Profitt in Tommy Skaue, vodje programa Business Central Blaž Kotelko, Ivan Koletić in Aleksandar Totović ter strokovnjaki, kot so Luc van Vugt, Tobias Fenster, Shannon Marie Mullins, Renato Fajdiga in AJ Ansari. Vpogled v rešitev Customer Engagement bodo zagotovili predavatelji, kot sta Mark Smith in Steve Mordue. Vodjema programa Finance & Operations Boštjanu Golobu in Lanu Swenki se bodo pridružili strokovnjaki Ludwig Reinhard, André Arnaud de Calavon, Kurt Hatlevik in Martin Drab. Power Platform bodo predstavili Ilya Fainberg, vodja programa, in strokovnjaki, kot so Lisa Crosbie, Victor Dantas in Yannick Reekmans. To je le nekaj legendarnih posameznikov, ki bodo z udeleženci delili svoja spoznanja in izkušnje ter tako ustvarili edinstveno priložnost, da se učijo od najboljših.

Poleg vseh srečanj znotraj skupnosti se bo odvijal tudi program, namenjen Microsoftovim partnerjem, na katerem bodo predavatelji, kot so Brian Galicia, Nenad Sljivić, Joseph Corigliano in Rick McCutcheon, odgovorili na vprašanja in potrebe partnerjev.

Konferenca DynamicsMinds, ki jo hitro rastoče slovensko tehnološko podjetje Docentric organizira v sodelovanju s skupnostjo strokovnjakov in uporabnikov rešitev Dynamics, ni zgolj dogodek – je izkušnja skupnosti, kjer se zberejo najboljši uporabniki poslovnih aplikacij, da z drugimi delijo svoje znanje in se od njih učijo ter iščejo navdih. Z več kot 1000 udeleženci, več kot 200 predavanji in delavnicami ter več kot 170 predavatelji, vključno z industrijskimi čarovniki in strokovnjaki MVP, je DynamicsMinds 2024 pravi kraj za vse, ki želijo »uročiti« svet poslovnih rešitev. Dogodek se bo zaključil s podelitvijo priznanj skupnosti, na kateri bodo nagrajeni tisti, ki so pomembno prispevali k skupnosti Dynamics.

Ne zamudite priložnosti biti del tega čarobnega srečanja. Prijave se bodo kmalu zaključile, zato si zagotovite mesto med najboljšimi v skupnosti. Naj bo konferenca DynamicsMinds 2024 nepozabna! Se vidimo v Portorožu!


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem DynamicsMinds.
Vas zanima več iz te teme?
Microsoft


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več