Računalništvo, telefonija
11.02.2012 18:34
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dvignite IQ svoje televizije

ICY BOX
ICY BOX

Pametni, LED, ultra tanki, Full HD in še in še. Današnji proizvajalci televizorjev z novimi tehnologijami med kupci povzročajo precejšnjo zmedo. Čez 2 leti pa je z vsemi tehnologijami oborožen televizor kupljen za nekaj tisoč evrov zastarel.

ICY BOX je naprava, ki združuje filme, glasbo, video in internet, vse to pa brezhibno prikazuje na vašem televizorju. Zelo priročen je spletni brskalnik, saj je preko televizije mogoče pregledovati spletne strani kot so Google, YouTube, eBay, Twitter in Facebook. Za prenašanje datotek s spleta pa lahko uporabite celo torrent kliente.

Podpira vse sedanje video formate, pri DivX filmih pa se bo po najboljših močeh potrudil predvajati tudi podnapise. Pri IB-MP3011 Plus lahko računamo še na 3D (SbS, TaB) in široko avdio podporo. Napravi je priložen HDMI kabel in daljinski upravljalnik, za sladokusce pa bo gotovo zanimivo upravljanje z iPhonom ali iPadom. Ker je na voljo kar nekaj USB priključkov, lahko na ICY BOX med drugim priključimo tudi miško in tipkovnico.

Kot gigabitni mrežni predvajalnik je IB-MP3011 Plus mogoče povezan tudi v omrežje (LAN, Wi-Fi). Naprava si tako lahko izmenjuje podatke s strežnikom ali računalnikom. Priložen 3,5-palični trdi disk napravo lahko spremeni celo v spletni strežnik, ki podpira protokole kot so Samba(SMB), FTP in NFS.


Tiskano vezje je »zapakirano« v majhno aluminijasto škatlico črne barve. Zasnovana je, da za normalno delovanje ne potrebuje ventilatorja, kar omogoča izredno tiho delovanje. Poleg dveh USB 2.0 priključkov najdemo tudi enega 3.0 in režo za spominsko kartico SD.


Prijavi napako v članku