Tiskalniki in skenerji
28.11.2022 13:46
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dvig nivoja varnosti in nove storitve v tiskalniških okoljih

Nova črno-bela večopravilna naprava je zasnovana za okolja, ki uporabljajo upravljane storitve tiskanja, in v kompaktnem ohišju ponuja raznolike funkcije za varno tiskanje in skeniranje.
Vir: Lexmark
Vir: Lexmark

Lexmark, vodilno podjetje na področju rešitev za upodabljanje in internet stvari, je predstavil novo črno-belo večopravilno napravo (MFP), ki bo izpolnila zahteve glede tiskalnikov v majhnih delovnih skupinah. Čeprav je namenjena manjšim podjetjem ali oddelkom, se lahko naprava Lexmark MX432adwe pohvali z naprednimi varnostnimi funkcijami, razširljivostjo ter podporo za bralnike kartic drugih proizvajalcev.

“Grožnje, ki prežijo povsod v kibernetskem prostoru, držijo podjetja na preži, da zaščitijo svoje omrežje, tiskalniške naprave in dokumente pred nenehno spreminjajočimi se tveganji,” je povedal Dominik Selan, predstavnik podjetja Lexmark v Sloveniji, in dodal: “Lexmark skrbi za varnost tiskalniških okolij. Naprava Lexmark MX432adwe ponuja funkcije tiskalnikov in večopravilnih naprav Lexmark serije 5 v manjšem ohišju in je bila izdelana za integracijo v katerokoli tiskalniško okolje ter zasnovana za varno in nemoteno delo.”

Razširljive rešitve

Vdelanim rešitvam naprave Lexmark MX432adwe lahko stranke dodajo še vrsto namenskih rešitev podjetja Lexmark ali drugih ponudnikov, vključno z bralniki kartic in rešitvami za tiskanje na zahtevo, ali pa uporabijo priloženo orodje Scan Center za skeniranje dokumentov in pošiljanje dokumentov na več naslovov/naslovnikov hkrati.

Varnostne funkcije poslovnega razreda

Med številnimi varnostnimi funkcijami naprava MX432adwe vključuje modul Trusted Platform Module (TPM), ki šifrirne ključe hrani na strojni opremi, ločeni od podatkov, skupaj s preverjanjem pristnosti in sistemske celovitosti. Kriptografske zmogljivosti ustvarijo edinstven digitalni prstni odtis, zato je omogočena sledljivost na napravi skeniranih dokumentov.

Enostavno upravljanje

Napredna tiskalniška naprava podpira rešitve interneta stvari (IoT), saj je opremljena s senzorji, ki nenehno spremljajo na stotine podatkovnih točk. Povežite jih z Lexmarkovimi storitvami v oblaku in izkoristite prednosti, kot sta storitev prediktivnega vzdrževanja in samodejno dopolnjevanje zalog potrošnega materiala.

Skrb za planet

Lexmark skrbi za planet in njegove prebivalce s korporativno družbeno odgovornostjo, od lastnih praks krožnega gospodarstva do okoljsko navdahnjenih izdelkov. Lexmark MX432adwe premore vgrajene načine za varčevanje z energijo in standardno omogoča dvostransko tiskanje za zmanjšanje porabe papirja. Izpolnjuje tudi visoke zahteve standardov Energy Star®, Blue Angel in EPEAT® Silver. (P.R.)


Laserski tiskalniki in večopravilne naprave s certifikatom CarbonNeutral

Dve vodilni napravi v družini Lexmark GO Line sta imetnici certifikata CarbonNeutral. Vse črno-bele naprave Lexmark B3442dw in večopravilne barvne naprave MC3326i, prodane po 27. septembru 2022, so certificirane s strani Climate Impact Partners in premorejo certifikat CarbonNeutral. To so eni prvih pisarniških laserskih tiskalnikov, ki privzeto zagotavljajo certificirano ogljično nevtralnost brez dodatnih stroškov.

Lexmark nadgradil storitve iz oblaka z rešitvijo Translation Assistant za prevajanje dokumentov v realnem času

Lexmark je predstavil tudi posodobitve svoje platforme storitev v oblaku, vključno z Lexmarkovim pomočnikom za prevajanje (Lexmark Translation Assistant – LTA), rešitvijo, ki zagotavlja storitve prevajanja dokumentov v realnem času. Stranke lahko skenirajo dokumente v izvirnem jeziku z Lexmarkovo večnamensko napravo, med številnimi možnostmi izberejo ustrezen izhodni jezik in prejmejo preveden* dokument v nekaj minutah.Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Lexmark tiskalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10