Slika, tv, avdio
07.06.2023 17:00

Deli z drugimi:

Share

Dva kompleta dobrih Lenovo brezžičnih slušalk za ugodnih 17 evrov

Kaj je boljše od enega para izvrstnih Lenovo brezžičnih slušalk? Dva kompleta, ki sta na voljo po neverjetno ugodni ceni. Brezžične slušalke so skoraj nujen dodatek, še posebej, ker vedno več proizvajalcev pri svojih pametnih telefonov opušča 3,5-milimetrski priključek za žične slušalke. Ne glede na vaše preference (žične ali brezžične), je dejstvo, da so brezžične slušalke izjemno priročne. Shranite jih lahko v elegantno polnilno ohišje, med uporabo pa vas ne bodo ovirali kabli. Kje lahko kupite komplet dveh parov Lenovo slušalk? TUKAJ. Cena? Le 17,66 €.

Brezžične slušalke Lenovo LivePods LP40: kaj prejmete za to ceno?

Oba kompleta Lenovo slušalk sta enaka. Edina razlika je v barvi (črna in bela). Brezžične slušalke delujejo na osnovi napredne Bluetooth 5.0 tehnologije, ki zagotavlja stabilno povezavo in hitro prenašanje podatkov. Slušalke ostanejo povezane s pametno napravo do razdalje 10 metrov. S težo le 25 gramov jih lahko enostavno spravite v skoraj vsak žep ali nahrbtnik.

Brezžične slušalke so vodoodporne, kar pomeni, da jih lahko uporabljate tudi med dežjem pri teku. Prav tako vam ni treba skrbeti, da bi jih kakršen koli znoj poškodoval. Lenovo je slušalkam dodal dvojno diafragmo, ki zagotavlja jasne pogovore tudi v hrupnih okoljih. Ergonomska oblika slušalk poskrbi za udobno nošenje tudi pri dolgotrajni uporabi.

Na polnilnem ohišju vas bo LED lučka obveščala o stanju povezave slušalk ali pa vam sporočala, kdaj je čas za polnjenje. Po prvem seznanjanju slušalk s telefonom ali drugo napravo se bodo ob naslednjem vklopu slušalke samodejno povezale z izbrano napravo. Za polnjenje uporabite priključek USB-C. Povprečen čas polnjenja je uro in pol. S preprostim dotikom na slušalko lahko aktivirate digitalnega asistenta. Brezžične slušalke Lenovo so enostavno združljive z napravami Windows, iOS in Android.

Še več informacij vas čaka TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
brezžične slušalke


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več