Telefoni
16.01.2013 07:04
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Družina mobilnikov Samsung GALAXY S prepričala že več kot 100 milijonov uporabnikov

Samsung Electronics Co., Ltd, vodilno podjetje na področju digitalnih medijev in tehnologij digitalne konvergence, je danes objavilo, da je globalna prodaja pametnih mobilnih telefonov iz družine GALAXY S presegla številko 100 milijonov.
Modeli GALAXY S, GALAXY S II in GALAXY S III so do sedaj našli že več kot 100 milijonov kupcev po vsem svetu.
Modeli GALAXY S, GALAXY S II in GALAXY S III so do sedaj našli že več kot 100 milijonov kupcev po vsem svetu.

Samsungovi najbolj zmogljivi pametni mobilni telefoni nosijo oznako GALAXY S. Modeli GALAXY S, GALAXY S II in GALAXY S III so do sedaj našli že več kot 100 milijonov kupcev po vsem svetu. Uporabnike so prepričali predvsem enostavnost uporabe, številne napredne funkcije, odlični zasloni, na katerih je prikaz fotografij in video posnetkov v veselje, eleganten in naraven dizajn ter izjemna uporabniška izkušnja.

Mobilni telefon GALAXY S je k skupni prodaji prispeval več kot 24 milijonov primerkov, mejnik 10 milijonov prodanih telefonov pa je dosegel v prvih sedmih mesecih po predstavitvi junija 2010. Ta uspeh je njegov naslednik, GALAXY S II, še nadgradil. Telefon, predstavljen aprila 2011, je bil prodan v več kot 40 milijonih primerkov, za dosego 10-milijontnega kupca pa je potreboval le pet mesecev. Leto pozneje, natančneje maja 2012, je Samsung predstavil GALAXY S III, svoj najnaprednejši mobilni telefon. Ta je v vsega 100 dneh prodaje dosegel več kot 20 milijonov uporabnikov in tako postal najhitreje prodajani Samsungov pametni telefon. GALAXY S III je do danes že presegel mejo 40 milijonov prodanih primerkov.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku