Obvestila podjetij
04.06.2021 14:15
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Družba T-2 odprla prostorno poslovalnico v Novem mestu

Družba T-2 je odprla novo poslovalnico v Novem mestu, ki bo uporabnikom še bolj približala vrhunske telekomunikacijske storitve.
Družba T-2 je odprla novo poslovalnico v Novem mestu, ki bo uporabnikom še bolj približala vrhunske telekomunikacijske storitve.

Družba T-2 je danes v Novem mestu odprla novo in prostornejšo poslovalnico na Rozmanovi ulici 40, uradnega odprtja pa so se poleg članov poslovodstva družbe T-2 udeležili tudi najvidnejši predstavniki Mestne občine Novo mesto, T-2 poslovni partnerji, dolenjski gospodarstveniki ter mediji. Nova poslovalnica skupaj s pisarniškimi prostori meri 200 kvadratnih metrov, polovica površin pa je prodajno-razstavnih in namenjenih obiskovalcem, za katere bo skrbelo 5 zaposlenih.

S to pridobitvijo bo T-2 ponudba interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije občanom Novega mesta še bolj dostopna, uporabniki pa bodo lahko izbirali med paketi T-2 storitev, koristili ugodnosti v T-2 Klubu in urejali vse potrebno za sklenitev naročniškega razmerja ter najem, prevzem ali zamenjavo opreme. Občanom so v poslovalnici po ugodnih cenah na voljo tudi izdelki, kot so mobilni telefoni, tablice, televizijski sprejemniki, hišni kino ter druga računalniška oprema, pri katerih T-2 ponuja tudi mesečna odplačila naročene opreme na 12, 24 ali 36 obrokov.

Predsednik poslovodstva mag. Jure Valjavec je na odprtju poudaril, da družba T-2 kot operater tudi s svojo mrežo poslovalnic uresničuje zastavljene načrte za širitev ponudbe v dolenjski regiji: ”Selitev na bolj atraktivno in frekventno lokacijo v Novem mestu je za nas in predvsem za naše uporabnike velika pridobitev, s katero želimo tako gospodinjstvom kot poslovnim uporabnikom še bolj približati naše storitve interneta, telefonije in televizije. V dolenjski regiji nam danes zaupa že več kot 12.300 naročnikov, na lastnem optičnem omrežju pa beležimo 5.300 priključkov.

DSC06517-2
Poslovalnica je del dolgoročnega projekta, s katerim želijo razširiti svojo ponudbo v dolenjski regiji.

Po letošnji raziskavi smo v T-2 prepoznani kot operater z vrhunsko uporabniško podporo ter skrbnim odnosom do naročnikov, ki jih navdušujejo visoke hitrosti interneta, stabilnost omrežja, kakovost povezav in kakovostna oprema. Svojo vodilno vlogo z najvišjimi internetnimi hitrostmi v T-2 dokazujemo s paketom Oranžni Diamant za gospodinjstva, poslovnim uporabnikom pa se posvečamo individualno in jim lahko uresničimo praktično vse želje ali zahteve.

Pri ponudbi storitev televizije nas naši naročniki cenijo po brezhibnemu delovanju ter vrhunski kakovosti slike in zvoka, ter po širokem naboru TV programov ter funkcionalnostih, ki jih ponujajo napredne časovne funkcije in mobilna televizija T-2 tv2go, ki jo je mogoče spremljati kjerkoli v EU. Zadovoljstvo naročnikov beležimo tudi na področju mobilne telefonije, ki je v trendu rasti. Novo mesto v slovenskem merilu danes sodi med najbolj razvite občine, zato si v družbi T-2 s svojimi konkurenčnimi prednostmi prizadevamo povečati delež na vseh segmentih prodaje.”

Slovesnosti sta se ob odprtju udeležila tudi vidna predstavnika novomeške občine – podžupan Peter Kostrevc in direktorica občinske uprave Vida Čadonič Špelič. Podžupan Peter Kostrevc je ob tej priložnosti nagovoril udeležence ter izpostavil vlogo družbe T-2 kot razvojno usmerjenega operaterja: “Veseli nas, da boste na novi lokaciji našim občanom z naprednimi telekomunikacijskimi storitvami zdaj še bolj dostopni, tukajšnjim podjetjem pa z razvojnimi rešitvami ter možnostmi delovanja v veliko podporo na področju digitalizacije in razvoja tehnologij. V času, ko mnogi veliko svojih službenih obveznosti opravljamo od doma in se naši otroci šolajo na daljavo, so za nemoteno vsakodnevno komunikacijo še posebej pomembne varne, zanesljive in brezhibne povezave, ki  nam  jih v okviru svojega portfelja zagotovo ponuja družba T-2. Zaposlenim zato v imenu Mestne občine Novo mesto želimo uspešno delo v novi poslovalnici, vodstvu družbe T-2 pa pri uresničevanju strateških  poslovnih načrtov v naši regiji.”

Uradno odprtje T-2 poslovalnice Novo mesto so v novih prostorih sklenili še s slovesnim prerezom traku ter kratko  pogostitvijo udeležencev.

Več o novi poslovalnici in T-2 telekomunikacijskih paketih na spletni strani t-2.net.

Vas zanima več iz te teme?
brezžični internet T-2

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem T-2 d.o.o
Za več informacij so vam na voljo pri T-2 d.o.o
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

t-2-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem T-2 d.o.o? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668

WLAN-SAT, Aleksander Marzidovšek s.p.

Krasna 5, 2319 Poljčane, Tel: 040 222 266

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več