Žepni usmerjevalnik D-Link DIR-506L – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Opis:

Da je prenosni usmerjevalnik DIR-506L prilagodljiv na vse okoliščine, skrbijo reže za polnilne baterije. Za postavljanje oblačne delilne točke tako ne potrebujete niti omrežne napetosti, saj se usmerjevalnik lahko napaja le iz štirih namenskih baterij, kar je posebej priročno za postavljanje delilne toče na službeni poti v avtomobilu, vlaku ali avtobusu. Usmerjevalnik vzpostavi lokalno mrežo, ki omogoča tako oblačno delovanje kot tudi preprosto deljenje datotek. Na voljo je namreč USB vhod, na katerega lahko priključimo medij, ki vsebuje podatke, kateri morajo biti na voljo vsem v omrežju.

Ker je točka posebej načrtovana za mobilne naprave, ne preseneča dejstvo, da je za enostavnejšo uporabo na voljo tudi namenska aplikacija za mobilne naprave, kot so iPad, iPhone ter Android. Z nameščeno aplikacijo bo deljenje datotek, dostop do interneta ter nastavljanje mobilne toče enostavnejše kot kadar koli prej.

Zahvaljujoč SharePort™ Mobile aplikaciji, je zelo dobro poskrbljeno tudi za varnost in hrambo podatkov. S pomočjo aplikacije lahko enostavno napravimo tudi varnostno kopijo podatkov iz USB priključka in to brez računalnika. To je še posebej dobrodošlo za mobilne naprave, ki nimajo USB priključka, saj tako lahko datoteke enostavno prenesemo med usmerjevalnikom in mobilno napravo brez dodatnih kablov ali posebnih programskih nastavitev.

Naprava ima tudi Ethernet režo, kar omogoča enostavno vzpostavitev brezžične dostopne toče iz poljubne omrežne povezave.

Usmerjevalnik iz D-Linka bo gotovo koristen pripomoček, za vse, ki svoj posel vodijo tudi na poti.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem Xenya d.o.o. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share