Pripravljalni seminar za strokovni izpit ZUP po polovični ceni!

Cena: 156,00€

Strokovni izpit ZUP - pripravljalni seminar

Načrtujete opravljanje strokovnega izpita iz splošnega upravnega postopka in upravnega spora?

Potem ne spreglejte ponudbe “v zadnjem trenutku” za 3 mesta na PRIPRAVLJALNEM SEMINARJU v terminu 2.-3. junij 2011 po polovični ceni!

Na seminarju vas kar štirje različni strokovnjaki, vsak specializiran za svoje področje UP, na zanimiv način in preko praktičnih primerov popeljejo skozi oba zakona (ZUP in ZUS), tako da bo opravljanje izpita bistveno manjša malica. Izpit lahko opravljate v kateremkoli terminu!

Seminar bo potekal 2. junija 2011 od 14. do 20. ure in 3. junija 2011 od 9. do 16. ure. Vse informacije si lahko ogledate na: http://www.agencija-poti.si/si/izobrazevanje/73694,80504/podrobno.html.

Vljudno vabljeni!

_________________________________

Agencija POTI je na javnem natečaju Ministrstva za javno upravo, objavljenem v oktobru 2008, prejela javno pooblastilo za izvajanje strokovnih izpitov iz upravnega postopka v skladu s programom po Pravilniku o opravljanju strokovnega izpita iz upravnega postopka (Ur.l. RS št. 63/2003).

Strokovni izpit iz upravnega postopka so dolžne opraviti:

  • uradne osebe, ki so zaposlene pri državnih organih, organih lokalne skupnosti ali nosilcih javnih pooblastil in pri svojem delu uporabljajo predpise, odločajo o pravicah in obveznostih posameznikov ter pravnih koristih posameznikov in pravnih oseb;
  • uradne osebe, ki v postopku opravljajo le posamezna upravna dejanja.

Deli z drugimi:
Share

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem Agencija POTI – Z znanjem do cilja!