Okusno (na) 2 – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Okusno (na) 2

Opis:

Ideje za mnoge recepte sem dobil na naših družinskih potovanjih po Evropi in na številnih kulinaričnih razvajanjih širom Slovenije, nekaj receptov pa je tudi takšnih, ki se prenašajo iz roda v rod in bi bilo res škoda, da bi utonili v večno pozabo.

Rdeča nit receptov je hitra in preprosta priprava jedi iz sestavin, ki jih je mogoče kupiti v slovenskih trgovinah. Vsekakor je to ena izmed poglavitnih prednosti dobre kuharske knjige, kar potrjujejo tudi številni pozitivni komentarji, ki sem jih prejel od bralcev prve knjige. Zares veliko jih je omenilo, da ima knjiga Okusno enega najboljših izkoristkov med napisanimi recepti in potem tudi v resnici skuhanimi jedmi. Ker imam doma celo skladovnico kuharskih knjig, še kako dobro vem, da so v večini knjig opisani prezapleteni postopki priprave ali pa da vsebujejo napisani recepti (predvsem iz tujih knjig) takšne sestavine, ki jih je pri nas skoraj nemogoče dobiti.

Večina receptov je opremljenih tudi s fotografijami postopkov priprave določene jedi. Tega sem se lotil z namenom, da bo bralcem knjige še bolj razumljivo, kako se posamezna jed pripravi, tako da še tako nevešči kuharji pri preizkušanju receptov iz te knjige ne bi smeli imeti težav.

Med recepte je vtkanih tudi veliko mojih osebnih zgodb. Med prebiranjem knjige boste tako med drugim izvedeli, kaj imata skupnega nogometi klub Barcelona in čemaž, v katero dekle sem bil prvič zaljubljen, kam se morate odpraviti, če ste v Londonu, kateri kuharji so mi pri srcu, kaj pomeni kokočokonana ipd.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem DIDAKTA d.o.o. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več