Moški brivnik Braun S3 3010 BT – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.


Opis:


MicroComb tehnologija

Brivnik Series 3–3010BT pri svojem delu uporablja MicroComb tehnologijo, ki dlake učinkovito usmerja k rezilom, kar pripomore k hitrejšemu, učinkovitejšemu britju. Sestavljata jo dve vrsti finih, enakomerno razporejenih kanalov, ki obkrožata neodvisno gibajoč sredinski prirezovalnik, kar se še posebej izkaže pri britju 3-dnevne brade.

Triple Action sistem rezanja

Triple Action sistem prirezovanja v popolnem sodelovanju z integriranim prirezovalnikom in dvema reziloma zagotavlja občutno bližje britje. Omenjeni sistem zagotavlja vrhunske rezultate britja tudi pri daljših dlakah. Rezila so še dodatno ostra in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

Pohvali se lahko z inovativno mrežico OptiFoil z 899 inovativno oblikovanimi odprtinami. Mrežica skrbi za popolnoma gladko in nežno britje.

Ni-Mh baterija omogoča neprekinjeno delovanje do 45 minut, napolni pa se v eni uri. Indikator vam bo vedno pokazal stanje baterije, ta pa se bo v 5 minutah napolnila za eno uporabo, zahvaljujoč tehnologiji QuickCharge.

3 v 1

Brivnik 3 v 1 omogoča enostavno menjavo nastavkov. Priloženih je 5 glavnikov, od 1 do 7 mm, ki vam bodo pomagali oblikovati popolno brado. Uporabljate ga lahko pod vodo, na suhi koži ali pa s peno za britje. Pohvali se lahko z vodotesnostjo do 5 metrov pod vodo.

Ergonomsko oblikovan ročaj s hrapavo gumo omogoča lažji oprijem in tako varnejše britje tudi pod vodo. Uporabljate ga lahko kjerkoli po svetu zaradi samodejno prilagodljive napetosti, brivnik pa dopušča tudi uporabo brez kabla.

Tehnične podrobnosti:

  • Nastavki: 5, od 1 – 7 mm in 1 prirezovalnik za natančno britje
  • Napetost: 100 – 220 V (samodejno)
  • Baterija: Ni-MhDeli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Srebrni partner

Editor d.o.o.

Velika pot 29, 5250 Solkan, Tel: 08 200 17 70
Družba Editor že več kot 15 let razvija rešitve za digitalno preobrazbo podjetji. Našim strankam in poslovnim partnerjem nudimo celovit nabor integriranih rešitev za spletno ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več