Mobilni telefon LG G4 H815 – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Senzor barvnega spektra

Napredni fotoaparat dopolnjuje senzor barvnega spektra. Senzor povečuje natančnost barv na fotografiji tako, da izmeri svetlobne vrednosti in na tak način prilagodi nastavitev beline in ton bliskavice ter tako omogoči, da so posnete fotografije izjemno dober približek temu, kar vidi oko. S senzorjem barvnega spektra ne bo rdeča nikdar videti kot svetlo oranžna ali bela kot bledo rumena!

Posebni efekti

Z G4 lahko posnamete fotografije s posebnimi efekti. Preizkusite možnost snemanja obrisov poti svetlobe!

Ročne nastavitve fotoaparata

Vsak trenutek lahko spremenite v umetniško fotografijo tako, da ročno nastavite parametre fotoaparata za profesionalne posnetke. Lahko uravnavate svetlobo, hitrost zaslonke oziroma nastavite fotoaparat za pogoje s slabšo osvetljavo.

Sprednji fotoaparat 8 MP

Za popolne selfije je telefon opremljen s sprednjim fotoaparatom 8 MP. Posnete fotografije so visoke kakovosti, na voljo je tudi priročna in zabavna funkcija, ki sproži fotoaparat za fotografiranje enega ali serije selfijev s stiskom dlani v pest.

5,5 inčni zaslon IPS Quantum

Zaslon IPS Quantum se lahko pohvali z izjemnim kontrastom, pristnimi in jasnimi barvami ter podrobnostmi, ki jih do sedaj vaše oko ni zaznalo. Dozdevalo se vam bo, da se lahko predmeta na sliki dotaknete. Tehnologija »In-cell Touch« povečuje odzivnost na dotik in vidljivost tudi pri močnejši sončni svetlobi.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem VAMA VT D.O.O. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share