LaCie LaCinema Mini HD 500GB

Cena: 269,91€

LaCie LaCinema Mini HD 500GB

Kljub svoji majhni in stilsko dovršeni obliki LaCinema Mini HD nudi izredno kvaliteto 1080p playback preko HDMI na vaš HDTV. Vse formate bo prevajal brez napak in z jasnim zvokom. Združljiv je s vsemi popularnimi skikovnimi formati: DivX in MKV, AVC in H.264, in je dobavljen z Dolby Digital surround sound sistemom.

Je zelo enostaven za uporabo. samo priključite ga s pomočjo USB 2.0 povezave, prenesite filme in že ste pripravljeni na predvajanje. Druga konfigurcija ni potrebna. LaCinema Mini HD je dobavljen tudi s 802.11n WiFi tehnologijo, ki zagotavlja maksimalno pretočnost HD formata.

S priključitvijo na PC ali laptop lahko postane tudi osrednja lokacija za shranjevanje vseh vaših medijev. Nanj lahko prav tako priključite tudi enote, kot na primer Playstation®, Xbox®, ali druge audio/video DLNA predvajalnike.

Uporabniku prijazna navigacija in daljinski upravljalnik sta priložena. Na vaš LaCinema Mini HD lahko na sprednjo stran priključite tudi USB in tako si lahko filme ogledate nemudoma.

– glejte in shranjujte vaše medije v HD,

– pretakajte vse vaše medije z WiFi N,

– vsa vaša glasba in slike na TV,

– Vgrajen 2,5″ Silent 500GB disk
– Full HD 1080p
– DIVX, MKV; H.264
– Ethernet 100Mbps, WIFI N
– UPnPTM and DLNA player
– 2x USB, HDMI 1.3, S/PDIF
– NTFS, HFS+, FAT32
– Dolby Digital Decode/ DTS pass-through
– Shared folder (Samba/CIFS Client/Server)


Deli z drugimi:
Share

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem DOMEX, d.o.o.