Komplet knjig EKOVEDEK – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
EKOVEDEK, BOR IN JELKA

EKOVEDEK, BOR IN JELKA

Ponudbo otroške literature pri naši založbi vztrajno dopolnjujemo. Tokrat smo pripravili serijo slikanic z ekološko tematiko, katere vezni člen je vsevedno bitje Ekovedek. Prva serija EKOVEDEK V GOZDU prinaša zgodbice iz gozda, spoznali bomo drevesa, gozdne škodljivce, plodove, živali ter številne ekološke teme, ki se dotikajo gozdnega okolja. Zgodbica Ekovedek, Bor in Jelka otrokom približa drevesa v gozdu in se dotakne problema črnih odlagališč smeti.

EKOVEDEK – GOZDNI ŠKODLJIVCI

Po uspešni prvi slikanici je Založba Pivec izdala še drugo slikanico v seriji Ekovedek. V prvi knjigi sta avtorja Bora in Jelko, bratca in sestrico, popeljala v gozd, kjer ju je presenetil Ekovedek in ju pospremil na poučen sprehod, na katerem jima je predstavil gozdna drevesa in njihove značilnosti.

EKOVEDEK – JAGODE IN MALINE (gozdni sadeži)

V tretji knjigi v seriji se v gozd napotita simpatični sestrici Jagoda in Malina, ki nameravata nabrati jagode in maline za svojega dedka in sestrico. V gozdu srečata Ekovedka, ki jima pokaže, da so v gozdu tudi drugi gozdni sadeži: robide, divje češnje, borovnice, črni bezeg, glog in jerebika. Predstavi jima tudi njihove blagodejne zdravstvene učinke na ljudi. Na svojem gozdnem potepu pa naletijo na klopa in Ekovedek ju jasno opozori, kakšne nevarnosti prinaša ta majčken živalca in kako se zaščititi pred njo.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju z založbo Pivec (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share