Knjiga InDesign in osnove namiznega založništva – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Knjiga InDesign in osnove namiznega založništva

Poglavja:

Zgodovina in teorija – Osnovni pojmi in uporabniški vmesnik InDesigna – Besedilo – Grafika – Objekti – Stili – Primeri za na pot – Alternativna uporaba InDesigna – Tisk in izdaja – Koristne povezave v internetu

Komu je knjiga sploh namenjena:

Knjiga ni namenjena kakšnim hudim profesionalnim oblikovalcem. Namenjena je predvsem laikom in ljubiteljskim izdelovalcem vsakršnih tiskovin, ki bi radi nadgradili svoje osnovno malo tu malo tam pridobljeno splošno znanje računalništva in namiznega založništva. Zato v tej knjigi ne boste našli preveč osnovnih razlag tipa ‘kaj je to dvoklik’ ali kako uporabljati bližnjice. Po drugi strani pa je zasnovana tako, da povprečnega uporabnika ne prestraši s razlagami preštevilnih ikon že v prvem poglavju, saj ga počasi pripravi na praktično uporabo šele v kasnejših poglavjih. Pravi znalci lahko tako sicer knjigo začnete Brati na sredini, pa še vedno ni nujno, da boste izvedeli kaj pretresljivo novega.

Cilj knjige bo dosežen, če vam bo uspelo nadgraditi svoje neznanje v Laično znanje ali celo v polprofesionalno in ga izkoristili za izdelavo očesu prijaznih in sporočilnih tiskovin.

jezik: slovenski jezik

število strani: 196

vezava: broširana

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem ŠTRANCAR.COM, MATJAŽ ŠTRANCAR S.P. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share