Knjiga 3D od točke do upodobitve – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Knjiga 3D od točke do upodobitve

* Sploh vemo kaj je 3D?
* Kako deluje in kako ga zaznavamo?
* Kako naredimo 3D sliko?

Knjiga nas vodi od najbolj preprostega gradnika – točke, pa do izdelave končne podobe. Vmes so dodatne razlage, ki nam razložijo še pripadajoče procese percepcije prostora, svetlobe in gibanja.

Iz recenzije – dr. Tanja Nuša Kočevar:

Knjiga 3D od točke do upodobitve nudi vpogled v teorijo 3D grafičnega modeliranja in upodabljanja ter natančno in razumljivo predstavlja kompleksnost področja. Zajetno slikovno gradivo ima v publikaciji izjemno velik pomen, saj poleg izčrpne teorije tudi vizualno predstavi vpliv posameznih parametrov v procesu 3D modeliranja ter upodabljanja na objekt in na sceno. Prav zaradi tega vzbuja v bralcu željo po ustvarjanju lastnega virtualnega sveta. Knjiga je zanimiva za tiste, ki se prvič srečujejo s to temo, kot tudi za tiste bolj izkušene, ki želijo poglobiti znanje s področij, pomembnih za uspešno delo v 3D grafiki, na primer področja o barvi, svetlobi in optičnih pojavih. Vsekakor knjiga, ki naj bi bila na mizi vsakega oblikovalca, ki se ukvarja z ustvarjanjem 3D grafike.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju z založbo Pasadena (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share