Karta za LINUX konferenco 09– IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Karta za Linux konferenco

Linux konferenca se letos vrača z aktualnimi temami poslovne uporabe odprtokodnih in drugih rešitev na operacijskem sistemu Linux. Kot glavni gost konference bo nastopil Jon »Maddog« Hall, ki je tudi eden od zaslužnih, da je Linux prišel v velike korporacije in posledično dobil njihovo podporo. Zato danes lahko izberemo tudi na Linuxu komercialno programsko opremo, ki je bila pred tem na voljo na drugih komercialnih operacijskih sistemih.

Predavanje »Maddog«-a govori o povečanju vašega ROI-a ob implementaciji odprtokodne programske opreme. Takšna investicija vas bo po raziskavah naredila konkurenčnejšega na tržišču, saj ne samo, da bo implementacija te opreme cenovno morda ugodnejša ampak tudi zanesljivejša in vaš informacijski sistem bo neodvisen od ponudnika programske opreme. Seveda tukaj velja omeniti, da lahko denar ostane znotraj Slovenije in Evropske unije, saj vaš denar ne bo porabljen za licence, vendar za samo implementacijo programske opreme. Ker je Linux konferenca edini poslovni Linux dogodek, gostimo med predavatelji tudi predstavnike podjetij, ki bodo predstavili svoje izkušnje na podlagi primerov rešitev za obstoječe naročnike.
Gost iz Belgije nam bo predstavil svoj pogled na implementacijo strežnika na operacijskem sistemu Linux, ki vsebuje vso odprtokodno programsko opremo za manjša podjetja. Takšna rešitev vsebuje vso poslovno programsko opremo kot je popoln strežnik za elektronsko pošto, s koledarji in vse kar ste navajeni od dragih konkurentov, dokumentacijski sistem in sistem za upravljanje odnosov s strankami.
Ker odprta koda ne bi obstajala brez podpore podjetij in univerz ter drugih razvijalcev, nam bo Boris Oblak iz podjetja Abakus predstavil njihov doprinos pri razvoju odprtokodnega programa MediaWiki, ki ga poganja tudi najbolj znana baza znanja na spletu – Wikipedia. V predavanju bo predstavil kako so v njihovem podjetju vpeljali MediaWiki za lastno bazo znanja.

Pravi letošnji predavatelj bo Adam Jollans, ki je pri podjetju IBM vodja strategij za Linux (Linux Strategy Manager). Predaval bo o tem kako je Linux danes prisoten povsod, od GPS naprav za osebno uporabo do superračunalnikov.
Preverite na Linux konferenci 2009 ali je tudi za vas prišel čas za premislek o spremembi v vašem informacijskem sistemu. Vsi za enega? Odprta koda za vse!

Karta je za eno osebo, nastanitev ni vključena!

Licitacijo organiziramo v sodelovanju s podjetjem ISG, d.o.o. (Več o konferenci)


Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več
Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi ... Več