GPS sledilnik i-gotU za vsak žep

Cena: 52,20€

GPS sledilnik i-gotU za vsak žep

Zaradi vododpornega ohišja je primeren za uporabo ob različnih športnih aktivnostih na prostem, kot npr.: tek, kolesarjenje, pohodništvo, ribolov, smučanje, jadranje in drugi vodni športi, ipd. Napravo pa se lahko uporablja tudi kot klasičen PC GPS sprejemnik z USB vhodom.

Združljiv je z vsemi digitalnimi fotoaparati in mobilnimi telefoni s kamero ter samodejno dodaja GPS informacije fotografijam, posnetih na vaši poti. Slike lahko enostavno organizirate in predstavite svoje potovanje v 3D dimenziji na 3D Google Maps in Google Earth. Zaradi svoje majhnosti je potovalni sledilnik i-gotU primeren za vsak žep.

 • Dober prijatelj športnikov
  Z beleženjem časa, lokacije, višine, smeri in hitrosti je idealen za vsakodnevno spremljanje vadbe ali zunanjih aktivnosti kot tek, kolesarjenje, pohodništvo, ribolov, smučanje ali vodni športi kot kajak, kanu, surf, jadranje, vodno smučanje…itd.
  i-gotU lahko uporabite kot informacijo kje ste bili, preverite rezultate treninga ali prikažete prijateljem najljubše športne točke.
 • Športni analizator
  je orodje, ki vam pomaga organizirati in kategorizirati različne športne aktivnosti za nadaljnje analize. Poleg temeljitega pregleda aktivnosti ponuja tudi analitične diagrame in grafe za statistično referenco podatkov.
 • Najboljši prijatelj na potovanju
  Če radi fotografirate/snemate, potujete, kampirate, potem je i-gotU za vas nepogrešljiv del opreme za snemanje in deljenje vaših dogodivščin. Nikoli ne boste pozabili, kje so bili narejeni vaši posnetki.

Deli z drugimi:
Share

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem PC H.AND d.o.o.