Dedek Mraz na Agenciji POTI – Vodenje učinkovitih sestankov s 25% popustom!

Cena: 156,75€

Vodenje učinkovitih sestankov

Kaj se zgodi, če so sestanki vodeni brez jasno opredeljenega cilja, udeleženci so o njih obveščeni pozno in niti ne vedo, kako naj se nanje pripravijo? Stalno isti se neprestano oglašajo, godrnjajo, dvomijo ali preveč govorijo pa jih nihče ne ustavi. Takšni sestanki so pravi kradljivci časa in hudi demotivatorji zaposlenih.

Vendar zaradi tega ne opuščajte sestankov, temveč jih spremenite v ustvarjalne dogodke z namenom vključevanja zaposlenih v reševanje problemov, pridobivanja novih idej, povečevanja pripadnosti skupini in podjetju ter aktivne zavzetosti za delo.

Delavnica je interaktivna in poteka kot trening z igrami vlog.

Iz programa:

  • Sestanek in njegove funkcije
  • Načrtovanje in priprava sestanka
  • Izvedba sestanka
  • Obvladovanje težav na sestanku

Predavateljica: Polona Zupančič, univ.dipl.oec., ima bogate izkušnje iz komercialne prakse in z vodenjem strokovnih delavnic s področij poslovnega bontona, telefonskega in pisnega sporočanja ter prodajnih in nabavnih razgovorov s pogajanji. V zadnjem času se osredotoča predvsem na izboljšave odnosov znotraj delovne skupine in odnosov s poslovnimi partnerji. Je moderatorka, mediatorka, SDI trenerka in habilitirana predavateljica na Gea Collegu za predmet Prodaja. Je avtorica priročnika 1:0 za nabavnika in soavtorica priročnika ZEN vodenja in Sodobna orodja vodenja.

Kotizacija – v terminu 16. december kar 25% popust na kotizacijo!

209,00 € –> s popustom 156,75 € + 20% DDV

Plačilo z DDV znaša 188,10 € in vključuje strokovno predavanje, reševanje praktičnih primerov z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na delavnici, kosila in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. 33000-0001159917 pri Hypo Alpe-Adria-bank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice. Po delavnici vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo delavnice, v nasprotnem primeru vam zaračunamo stroške v višini 20 % kotizacije.


Deli z drugimi:
Share

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem Agencija POTI – Z znanjem do cilja!