5 enkratnih obiskov v Fitnes Tivoli – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Opis:

Oktobra 2013 je ponovno odprl svoja vrata legendarni fitnes Tivoli, tokrat pod novim vodstvom, z novo ekipo in prenovljeno podobo. Fitnes se nahaja v objektu Kopališča Tivoli, kjer vas bodo na recepciji bazena Tivoli napotili na recepcijo fitnesa, tam pa boste dobili vse potrebne informacije o naši ponudbi. Na recepciji fitnesa vam bo strokovno usposobljeno osebje predstavilo našo ponudbo ter vam svetovalo pri izbiri najboljše storitve za vas. Da bo vaš trening popoln, si lahko med bogato izbiro športne prehrane in napitkov izberete vam najljubši okus proteinskega šejka, na voljo pa je tudi tudi velika izbira proteinskih čokoladic, izotonični napitki, L- carnitine napitki, pre-workout, voda, poskrbljeno je pa tudi za tiste, ki vam zadiši kavica pred treningom.

Fitnes se razprostira na več kot 530 m2 in je razdeljen na tri etaže. V sklopu fitnesa razpolagamo z dvema dvoranama za vodene vadbe v skupni velikosti 314 m2.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem ŠPORT LJUBLJANA (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share