Računalništvo, telefonija
20.03.2014 12:06
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dostop do oddaljenega računalnika v 7 sekundah z ISL AlwaysOn 2.2

XLAB, domače visokotehnološko podjetje, je izdal novo različico programske opreme ISL AlwaysOn 2.2, ki omogoča hiter dostop in nadzor neomejenega števila oddaljenih računalnikov. Ta prinaša še hitrejše povezovanje z računalnikom in priročno okno “povleci in spusti” za lažji prenos datotek. Programska oprema je optimizirana za operacijski sistem Windows 8.1 in si jo lahko prenesete s spletne strani ISL Online.
Nadzor oddaljenega računalnika in enostaven prenos datotek z ISL AlwaysOn 2.2.
Nadzor oddaljenega računalnika in enostaven prenos datotek z ISL AlwaysOn 2.2.

Hitrejša povezava z računalnikom

»Svoje izdelke razvijamo in posodabljamo z željo, da bi naše stranke z uporabo naših izdelkov povečale svojo delovno učinkovitost. Zato smo pri zadnji različici ISL AlwaysOn pozornost namenili hitrejšemu povezovanju in prepolovili čas, ki je potreben za povezavo z oddaljenim računalnikom,« razlaga Jure Pompe, direktor XLAB-a. Uporabnik se sedaj lahko poveže z oddaljenim računalnikom v samo 7 sekundah, kar si lahko ogledate v kratkem posnetku.

Druga izboljšava je priročno okno »povleci in spusti«, ki uporabniku omogoča enostavno prenašanje datotek z oddaljenega na lokalni računalnik. Okno lahko po potrebi uporabnik tudi zapre in dobi celostranski pogled na oddaljeni zaslon.

Uporabniki XLAB-ove storitve SaaS bodo najnovejšo različico programa dobili samodejno ob naslednji uporabi, ostali pa si lahko ISL AlwaysOn 2.2 prenesejo s spletne strani ISL Online.

Prihaja nova generacija oddaljenega dostopa

»Kmalu načrtujemo izdajo nove generacije svoje programske opreme za oddaljeno podporo in dostop, ki je v zaključni fazi razvoja. S popolnoma prenovljeno grafično podobo, ki sledi najnovejšim oblikovalskim trendom, želimo še izboljšati uporabniško izkušnjo,« razlaga Jure Pompe in dodaja: »S četrto generacijo nameravamo čas povezave do oddaljenega računalnika še dodatno skrajšati, in sicer na manj kot 4 sekunde.«

Če ste radovedni, si lahko beta različico programske opreme ISL Light 4.0 že prenesete in jo preizkusite.

Oddaljeni dostop za poslovno rabo

Programska oprema ISL Online je namenjena poslovni rabi ter je primerna za majhne in velike organizacije, ki zahtevajo visoke varnostne standarde in zanesljivo storitev pri delu s svojimi strankami. Seje ISL Online se vzpostavljajo na omrežju ISL Online, ki povezuje 60 strežnikov v podatkovnih centrih po svetu in zagotavlja visoko zanesljivost z 99,96-odstotnim, nenehnim delovanjem storitve. Programska oprema, ki jo uporabljajo banke, vladne institucije in zavarovalnice, je zavarovana z 256-bitnim AES-šifriranjem med končnima točkama, enkripcijo, ki jo uporabljajo za varovanje vojaških skrivnosti.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XLAB d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XLAB d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XLAB d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku