Digitalizacija
Poslovne rešitve
Nas in strežniki
18.09.2023 07:22

Deli z drugimi:

Share

Domene in spletno gostovanje že 20 let

Bliskovita odzivnost strežnikov, bogata izbira paketov gostovanja, možnost registracije več kot 1000 domen, 24/7 dosegljiva tehnična podpora in ugodne cene. To je le nekaj razlogov, zakaj je ekipa NEOSERV od svojih 18.000 naročnikov zbrala že več kot 2.900 pohval.

NEOSERV je eden največjih ponudnikov domen in gostovanja v Sloveniji. Gre za zanesljivo podjetje s tradicijo, ki je v 20-letnem obdobju pridobilo več kot 18.000 naročnikov spletnega gostovanja. O tem, da je ponudnik vreden zaupanja, priča tudi 2.900 mnenj zadovoljnih uporabnikov.

Pri NEOSERV poskrbijo za vse, kar podjetje ali posameznik potrebuje za uspešen nastop na spletu. Sem sodijo domena, spletno gostovanje in SSL certifikat, ponujajo pa tudi napredno orodje za samostojno izdelavo spletne strani.

Registracija domen

Če se želite na internetu predstaviti s svojo spletno stranjo, boste potrebovali domeno. To bo vaše ime na spletu, sestavljeno iz imena domene ter domenske končnice. Tako izbira imena kot končnice zahteva razmislek, saj lahko na uspešnost spletne strani vplivata oba elementa.

Pri NEOSERV svetujejo izbiro kratkega in atraktivnega imena domene, ki si ga obiskovalec zlahka zapomni, medtem ko uporabo šumnikov odsvetujejo. Domenska končnica naj bo geografsko skladna z uporabniki, katerim bo spletno mesto namenjeno. Če nameravate spletno stran postaviti v slovenskem jeziku, bo prava izbira registracija domene .si, za prebivalce Hrvaške bo primernejša domena .hr, za večjezično spletno stran pa domena .eu, .com ali .net.

NEOSERV na registracijo več kot 1.000 domenskih končnic garantira najnižjo ceno v Sloveniji. Izbirate lahko med nacionalnimi domenami (.si, .hr, .de, .eu …), splošnimi domenami (.com, .net, .org …) in tematskimi domenami (.shop, .agency, .online, .pro, .center …). Z registracijo domene pridobite tudi brezplačen e-poštni naslov za posredovanje sporočil v e-poštni predal.

Registracija domene je enostaven postopek, ki ga opravite na spletni strani www.neoserv.si. V preverjalnik vpišete svojo domeno in počakate, da sistem preveri, ali je domena še prosta. Če je na voljo, jo dodate v košarico, vpišete svoje podatke in zaključite naročilo. Nato prejmete e-sporočilo z vsemi podatki za upravljanje z domeno.

Spletno gostovanje

Najpomembnejše karakteristike spletnega gostovanja so hitrost, varnost, zanesljivost ter strokovna in odzivna tehnična podpora. Pri NEOSERV se že 20 let trudijo, da so na področju vseh kriterijev v samem vrhu, o čemer pričajo številne pohvale naročnikov. Prav tako ne gre prezreti raznolike ponudbe, saj poleg Deljenega gostovanja ponujajo še Reseller, Turbo in E-poštno gostovanje ter VPS in namenske strežnike.

Večini naročnikov ustreza cenovno ugodno Deljeno gostovanje z nadzorno ploščo cPanel, pri katerem strežnike poganjajo hitre NVMe SSD enote ter bliskovito LiteSpeed okolje. Reseller paketi, ki omogočajo nadaljno prodajo, so namenjeni spletnim agencijam in razvijalcem. Turbo gostovanje je kot nalašč za zahtevnejše spletne trgovine, E-poštno gostovanje pa je namenjeno tistim, ki prostor na spletu potrebujejo le za e-pošto. Naprednejšim uporabnikom pri NEOSERV ponujajo vzdrževane in nevzdrževane VPS strežnike ter visoko zmogljive namenske strežnike.

Ponudnik gostovanja NEOSERV velik poudarek daje na tehnično podporo, ki je na voljo 365 dni v letu, 24 ur na dan. Večina pohval naročnikov je vezana prav na njihovo izjemno ekipo, ki s svojim strokovnim znanjem vedno rada priskoči na pomoč. Pomembni pa so tudi zmogljivi strežniki in optimizirana programska oprema, s čimer je podjetje vedno korak pred konkurenco.

SSL certifikati

SSL certifikat je pomemben varnostni element spletne strani, saj omogoči, da se stran nahaja na zavarovani https povezavi. Pri NEOSERV so na voljo domenski, poslovni in razširjeni SSL certifikati priznanega izdajatelja Sectigo. Z namestitvijo SSL certifikata na spletno stran se povezava šifrira, zato zlonamerne osebe ali programi ne morejo izkoristiti podatkov, ki se prenašajo med spletno stranjo in obiskovalci.

Vas skrbi, da boste z namestitvijo SSL certifikata imeli težave? Skrbi so odveč. Če boste svojo spletno stran gostovali na NEOSERV strežniku, vam bo ponudnik SSL certifikat namestil brezplačno. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
spletno gostovanje VPS gostovanje


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

PRONET Kranj, d.o.o.

Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, Tel: 04 2 800 800
Današnja podjetja se soočajo z več izzivi kot kdaj koli prej. Ali veste, kaj povezuje vsa podjetja na svetu? Vsi se sprašujejo, kako najbolje pristopiti k delovnemu dnevu in kako ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več