Poslovne rešitve
Varnost
21.06.2022 17:00

Deli z drugimi:

Share

Dogodek na temo upravljanja podatkov – Quest Data Empower konferenca

Data Empowerment usklajuje rešitve za operacije s podatki, varstvo podatkov in upravljanje podatkov, da zagotovi hiter, natančen in relevanten vpogled v podatke za digitalno preobrazbo.

Zato je podjetje ADM-Adria organiziralo Qest Data Empower konferenco, ki je bila v Ljubljani 26. maja 2022. Udeleženci so bili tako iz prve roke obveščeni o trendih v industriji ter dobili koristne informacije o Quest rešitvah in razvojnih načrtih za prihodnost.

Konference sta se udeležila in na njej predavala predstavnika proizvajalca Quest Aleš Zeman in Richard Adams. Oba sta že leta močno vpeta v Quest organizacijo, sta certificirana, aktivno povezana s stroko in izhajata iz prakse. Sta tudi govorca na številnih konferencah ter člana različnih združenj po Evropi in širše.

Po uvodnem sprejemu in pozdravu je sledila tema***”The Foundation of Data Governance & Intelligence”,* skozi katero je Richard Adams udeležencem predstavil trende razumevanja in upravljanja podatkov, ki jih prinaša erwin Data Intelligence. Sledilo je predavanje ‘‘Data Intelligence & Data Governance Use Cases”**, kjer se je predavatelj dotaknil poslovnih primerov uporabe upravlčjanja podatkov.

Sledili sta predavanji Aleša Zemana z naslovom “Improve performance across your entire on-premises and cloud database environment /Foglight for DB&Evolve/” in “Data replication use case scenarios /SharePlex/”. Predavatelj je naučil udeležence, kako izboljšati zmogljivost v celotnem lokalnem okokolju, ter v okolju baze podatkov. V nadaljevanju pa je predstavil tudi scenarij uporabe replikacije podatkov.

Za konec je sledila še razprava z vprašanji udeležencev.

Udeleženci, predstavniki različnih organizacij, so z dogodka odšli zadovoljni, saj so pridobili veliko koristnih informacij o tem kaj jim omogočajo novosti na področju upravljanja podatkov ter rešitve Quest.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več
Zlati partner

Cambium Networks

Unit B2, Linhay Business Park Eastern Road Ashburton, United Kingdom, , Tel: +44 1364 655500
Internet je vozlišče inovacij in temelj sodobne družbe. Okolja, kjer je internet prosto dostopen in zanesljiv, beležijo nepredstavljiv razvoj. Internetna dostopnost pa ni samoumevna. ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več