Poslovne rešitve
Varnost
21.06.2022 17:00

Deli z drugimi:

Share

Dogodek na temo upravljanja podatkov – Quest Data Empower konferenca

Data Empowerment usklajuje rešitve za operacije s podatki, varstvo podatkov in upravljanje podatkov, da zagotovi hiter, natančen in relevanten vpogled v podatke za digitalno preobrazbo.

Zato je podjetje ADM-Adria organiziralo Qest Data Empower konferenco, ki je bila v Ljubljani 26. maja 2022. Udeleženci so bili tako iz prve roke obveščeni o trendih v industriji ter dobili koristne informacije o Quest rešitvah in razvojnih načrtih za prihodnost.

Konference sta se udeležila in na njej predavala predstavnika proizvajalca Quest Aleš Zeman in Richard Adams. Oba sta že leta močno vpeta v Quest organizacijo, sta certificirana, aktivno povezana s stroko in izhajata iz prakse. Sta tudi govorca na številnih konferencah ter člana različnih združenj po Evropi in širše.

Po uvodnem sprejemu in pozdravu je sledila tema***”The Foundation of Data Governance & Intelligence”,* skozi katero je Richard Adams udeležencem predstavil trende razumevanja in upravljanja podatkov, ki jih prinaša erwin Data Intelligence. Sledilo je predavanje ‘‘Data Intelligence & Data Governance Use Cases”**, kjer se je predavatelj dotaknil poslovnih primerov uporabe upravlčjanja podatkov.

Sledili sta predavanji Aleša Zemana z naslovom “Improve performance across your entire on-premises and cloud database environment /Foglight for DB&Evolve/” in “Data replication use case scenarios /SharePlex/”. Predavatelj je naučil udeležence, kako izboljšati zmogljivost v celotnem lokalnem okokolju, ter v okolju baze podatkov. V nadaljevanju pa je predstavil tudi scenarij uporabe replikacije podatkov.

Za konec je sledila še razprava z vprašanji udeležencev.

Udeleženci, predstavniki različnih organizacij, so z dogodka odšli zadovoljni, saj so pridobili veliko koristnih informacij o tem kaj jim omogočajo novosti na področju upravljanja podatkov ter rešitve Quest.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NARVIS d.o.o.

Cesta XIV. divizije 5, 2000 Maribor, Tel: 02 620 35 90
Potrebujete kakovostne IT storitve, računalniško podporo in poslovne IT rešitve na ključ? Podjetje Narvis d.o.o. z najsodobnejšimi znanji zagotavlja kakovostno delovanje IT opreme ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več

LeanIX SI d.o.o.

Mala ulica 5, 1000 Ljubljana,
Tako kot mnogi tehnološki trendi je tudi programska oprema kot storitev (SaaS) vstopila v področje najbolj uporabljenih besed, ki pa lahko marsikoga zmede. SaaS ponuja zanimivo alternativo ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več