Poslovne rešitve
Varnost
21.06.2022 17:00

Deli z drugimi:

Share

Dogodek na temo upravljanja podatkov – Quest Data Empower konferenca

Data Empowerment usklajuje rešitve za operacije s podatki, varstvo podatkov in upravljanje podatkov, da zagotovi hiter, natančen in relevanten vpogled v podatke za digitalno preobrazbo.

Zato je podjetje ADM-Adria organiziralo Qest Data Empower konferenco, ki je bila v Ljubljani 26. maja 2022. Udeleženci so bili tako iz prve roke obveščeni o trendih v industriji ter dobili koristne informacije o Quest rešitvah in razvojnih načrtih za prihodnost.

Konference sta se udeležila in na njej predavala predstavnika proizvajalca Quest Aleš Zeman in Richard Adams. Oba sta že leta močno vpeta v Quest organizacijo, sta certificirana, aktivno povezana s stroko in izhajata iz prakse. Sta tudi govorca na številnih konferencah ter člana različnih združenj po Evropi in širše.

Po uvodnem sprejemu in pozdravu je sledila tema***”The Foundation of Data Governance & Intelligence”,* skozi katero je Richard Adams udeležencem predstavil trende razumevanja in upravljanja podatkov, ki jih prinaša erwin Data Intelligence. Sledilo je predavanje ‘‘Data Intelligence & Data Governance Use Cases”**, kjer se je predavatelj dotaknil poslovnih primerov uporabe upravlčjanja podatkov.

Sledili sta predavanji Aleša Zemana z naslovom “Improve performance across your entire on-premises and cloud database environment /Foglight for DB&Evolve/” in “Data replication use case scenarios /SharePlex/”. Predavatelj je naučil udeležence, kako izboljšati zmogljivost v celotnem lokalnem okokolju, ter v okolju baze podatkov. V nadaljevanju pa je predstavil tudi scenarij uporabe replikacije podatkov.

Za konec je sledila še razprava z vprašanji udeležencev.

Udeleženci, predstavniki različnih organizacij, so z dogodka odšli zadovoljni, saj so pridobili veliko koristnih informacij o tem kaj jim omogočajo novosti na področju upravljanja podatkov ter rešitve Quest.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178