Računalništvo, telefonija
01.09.2008 11:13
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dnevne projekcijske ure

Če menite, da so projekcijske ure uporabne samo ponoči, se motite. Podjetje Oregon Scientific je z novima podobnima, a namensko različnima modeloma ur DP100 in BAR339DP naredilo na tem področju pomemben korak. Od zdaj naprej projekcijske ure niso namenjene smo uporabi v trdi temi, ampak tudi pri belem dnevu.

Model DP100 je zaradi svoje oblike in prikazov namenjen predvsem pisarniškemu delu. Moč snopa svetlobnega žarka se prilagaja trenutni osvetljenosti prostora, zaradi česar lahko projekcijo ure vidimo podnevi, v temi pa nas zaradi premočne svetlobe ob pogledu nanjo ne bodo zabolele oči. Prikaze je moč elegantno spreminjati s premikom roke pred zaslonom, projekcija pa poleg ure kaže tudi notranjo temperaturo.

Za razliko od prejšnjega je model BAR339DP namenjen nočni omarici. Tudi ta projekcijska ura prilagaja moč snopa svetlobnih žarkov glede na osvetljenost prostora, odlikuje pa jo bogat prikaz – na steni namreč lahko odčitamo uro, vremensko napoved, stanje alarma in notranjo temperaturo.

Oba modela projekcijskih ur Oregon Scientific sta že na voljo slovenskim kupcem. Dan in noč jim bosta popestrila za enako ceno 99,90 EUR.


Prijavi napako v članku