Računalništvo, telefonija
16.03.2006 14:48
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dnevi slovenske informatike

Posvetovanje Dnevi slovenske informatike 2006 bo letos organizirano že trinajstič. Potekalo bo od 19. do 21. aprila 2006 v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu.

Letošnji program posvetovanja bo izjemno zanimiv in pester. Omogočili ga bodo številni prispevki, ki so bili posredovani organizatorjem. Za vse tematske sklope so organizatorji namreč prejeli bistveno več prispevkov, kot pa so jih lahko uvrstili v program. Upoštevajoč zanimivost, aktualnost in kakovost tematike, so za predstavitev v okviru posvetovanja izbrali le najboljše. Posvetovanje bo potekalo v luči rdeče niti “V partnerstvu z informatiko do poslovne odličnosti”.

Na posvetovanju bodo tako spregovorili o aktualnih temah iz področja informatike, ki bodo predstavljene v sklopu sekcij, plenarnih predavanj ali posterjev. Posterji predstavljajo novost na letošnjem posvetovanju. Za predstavitev s posterjem so izbrali le kakovostne prispevke, ki bodo v celoti objavljeni tudi v zborniku posvetovanja, v katerem bodo kot vsako leto predstavljeni izbrani prispevki.

Potekale bodo tudi zanimive razprave na štirih okroglih mizah: CIO in poslovni procesi, Storitvene arhitekture, Informatika in reforme ter Internet kot stičišče informatikov, dajalcev in uporabnikov podatkov ter državne statistike. V Študentski sekciji bodo študentje informatike predstavili dosežke in rezultate svojega dela. Tako kot na lanskem posvetovanju, bodo tudi tokrat na voljo sestanki “ena-na-ena” (sestanki s predavatelji na posvetovanju).

Podrobnejši program Dnevov slovenske informatike 2006 si lahko ogledate na spletni strani posvetovanja www.dsi2006.si.


Prijavi napako v članku