Računalništvo, telefonija
23.01.2020 06:34
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Disney+ kmalu tudi v Evropi

Prišel je Disney+
Prišel je Disney+

Konec lanskega leta so ameriški ljubitelji večpredstavnostnih vsebin dobili storitev Disney+, ki je zelo podobna že obstoječim ponudnikom (Netflix, Hulu, Amazon Prime in HBO GO), vendar je hkrati zelo drugačna. Največja prednost storitve Disney+ je v tem, da lahko podjetje natančno nadzoruje, katere vsebine bo ponudilo uporabnikom in kje. Tu si je mogoče ogledati prav vse filmske posnetke in nadaljevanke, ki jih je Disney kadarkoli posnel, in sicer za samo preračunanih 6,3 evra na mesec oziroma preračunanih 63 evrov letno.

Ker so uporabniki storitev Disney+ dobro sprejeli, bo ta v evropskem prostoru na voljo prej, kot je bilo sprva načrtovano. Namesto 31. marca, bo zaživela že 24. marca letos. Storitev Disney+ bo sprva na voljo le v izbranih evropskih državah, in sicer v Nemčiji, Franciji, Italiji, Španiji, na Irskem, v Avstriji, Švici in Združenem kraljestvu. K nam naj bi novost prišla nekoliko kasneje, in sicer v začetku oktobra.

Storitev Disney+ bo v evropskem prostoru pričakovano malenkost dražja kot v Združenih državah Amerike. Zanjo bo namreč mesečno treba odšteti 6,99 evra, v primeru letne naročnine pa 69,99 evra. Za navedeno ceno Disney + ponuja možnost gledanja videoposnetkov na štirih napravah hkrati, s sliko ločljivosti do 4K Ultra HD, tehnologijo HDR10 in zvokom Dolby Atmos.


Prijavi napako v članku