Igre
29.07.2020 09:00

Deli z drugimi:

Share

Disintegration bo ta vikend brezplačen

Recenzija: Disintegration - strateška prvoosebna streljanka
Recenzija: Disintegration - strateška prvoosebna streljanka

Na prvi pogled nekonvencionalna mešanica prvoosebne streljanke in realno-časovne strategije, pod katero se je podpisal studio enega od nekdanjih ustvarjalcev iger Halo, kljub nekaterim solidnim idejam še zdaleč ni postala prodajna uspešnica. Zato jo avtorji komaj dober mesec po izidu v upanju, da bo pritegnila več igralcev, ta vikend ponujajo brezplačno.

Statistika na Steamu namreč kaže, da je Disintegration do zdaj hkrati igralo največ 123 igralcev, medtem ko je na konzolah že od izida pravzaprav nemogoče najti soigralce za večigralske spopade. Igra je v tem času dobila tudi nekaj posodobitev, ki izboljšajo izkušnjo, v času brezplačnega preizkusa pa bo na vseh platformah na voljo po znižani ceni.

Disintegration je sicer izšel 15. junija za PC, PlayStation 4 ter Xbox One in poleg osamljenega načina za več igralcev ponuja tudi obsežno enoigralsko kampanjo. Več o tej nevsakdanji znanstveno-fantastični streljanki pa si lahko preberete v naši recenziji, kjer smo ji namenili oceno 6/10. Brezplačni preizkus igre se bo na vseh treh platformah začel 30. julija in zaključil 3. avgusta.


Prijavi napako v članku