Slika, tv, avdio
Digitalizacija
Poslovne rešitve
04.04.2024 11:11

Deli z drugimi:

Share

Digitalni LED pingvini: novi trend v vizualnih prikazih

Ponosno predstavljamo pametne digitalne LED pingvine - inovativne naprave, ki prinašajo novo dimenzijo vizualne komunikacije na vaše dogodke in prireditve.

Kaj sploh so digitalni LED pingvini?

Digitalni LED pingvini so inovativni LED zasloni, ki združujejo velikost tradicionalnih roll-up oglasnih panojev s sodobno tehnologijo.

Prednosti digitalnega LED pingvina v primerjavi s tradicionalnimi roll-up pingvini

Pri organizaciji dogodka ali prireditve se pogosto soočamo s pomembnim vprašanjem: kako pritegniti in zadržati pozornost občinstva? Tradicionalni roll-up oglasni panoji so sicer učinkoviti, vendar pa se v današnjem hitrem tempu življenja vse bolj nagibamo k dinamičnim in interaktivnim doživetjem. Točno tu pridejo v ospredje digitalni LED pingvini, ki ponujajo številne prednosti pred statičnimi grafikami.

Robustnost in stabilnost

Z izjemno robustno konstrukcijo zagotavljajo stabilnost in vzdržljivost v različnih okoljih. Visokokakovostni materiali vam zagotavljajo njihovo dolgo življenjsko dobo in profesionalno uporabo, ne glede na prostor namestitve. Svojo stabilnost ohranjajo tudi med premikanjem na koleščkih, kar omogoča enostavno prenašanje in postavljanje na različne lokacije.

Notranja uporaba

V osnovi so modeli zasnovani predvsem za notranjo uporabo, saj so v skladu z zaščito zaslona IP20, ki ga ščiti pred prašnimi delci. Njihova izjemna svetilnost, ki presega 1.000 nitov, zagotavlja več kot zadovoljivo uporabo in vidnost v vseh notranjih prostorih.

Zunanja uporaba

Za zunanjo uporabo so na voljo zunanji zasloni, ki ustrezajo zaščiti IP65, kar zagotavlja odpornost proti prahu in dežju ali snegu. S svetilnostjo 5.000 nitov omogočajo odlično vidnost v vseh pogojih, vključno z direktno sončno svetlobo.

Možnost združevanja

Z možnostjo enostavnega povezovanja več enot med seboj lahko ustvarite ogromne zaslone, ki izstopajo in privabljajo pozornost. Združevanje več LED pingvinov omogoča tudi izboljšanje ločljivosti za še bolj impresivno vizualno izkušnjo. Ta prilagodljivost vam omogoča, da svojo ustvarjalnost izrazite na najboljši možni način in zagotovite, da bodo vaša sporočila opazna in nepozabna.

Pametno upravljanje

Digitalni LED pingvini omogočajo široko paleto možnosti povezovanja in upravljanja, kar zagotavlja izjemno prilagodljivost glede na potrebe in želje uporabnikov. Uporabniki lahko vsebino naložijo na LED pingvine na več načinov. Hitri USB ključek je priročna možnost za prenos vsebine neposredno na napravo. S povezovanjem telefona ali računalnika preko WIFI modula na LED pingvinu je mogoče enostavno poslati željeno predstavitveno vsebino. Poleg tega je na voljo tudi možnost upravljanja preko namenske oblačne storitve, kar omogoča uporabnikom oddaljeni nadzor nad LED pingvini.

Digitalne LED pingvine lahko najamete ali kupite glede na potrebe vašega dogodka ali poslovanja. Ne glede na to, ali potrebujete kratkoročno rešitev za poseben dogodek ali dolgoročno investicijo za stalno uporabo, vam v podjetju Strim plus nudijo prilagojene možnosti. Vse prednosti uporabe vam z veseljem pokažejo ob obisku njihove predstavitvene sobe z zasloni. Njihovi strokovnjaki vam svetujejo, da boste zagotovo izbrali optimalno rešitev za svoj posel. Več o digitalnih LED pingvinih si lahko preberete na spletni strani podjetja Strim plus: strim.si/digitalni-led-pingvini (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
zasloni

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem STRIM PLUS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri STRIM PLUS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

strim plus doo logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem STRIM PLUS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več