Fotoaparati in kamere
24.08.2010 08:29

Deli z drugimi:

Share

Digitalni kamkorder z zmogljivostjo fotoaparata

Sanyo VPC-PD2BK: kakovostni digitalni kamkorder in zmogljivi fotoaparat v enem!
Sanyo VPC-PD2BK: kakovostni digitalni kamkorder in zmogljivi fotoaparat v enem!

Podjetje Sanyo bo kmalu ponudilo v prodajo nov izdelek, ki združuje lastnosti vrhunskega digitalnega fotoaparata in kakovostnega kamkorderja. Kompaktni digitalni kamkorder s tržno oznako VPC-PD2BK namreč razpolaga s prav vsemi funkcionalnosti, ki jih ponujajo kompaktni fotoaparati.

Kamkorder Sanyo VPC-PD2BK kljub izjemno kompaktnim dimenzijam (11 x 6,2 x 2,2 centimetrov) ni od muh. Z njim lahko namreč zajemamo kakovostne videoposnetke do ločljivosti 1.920 × 1.080 točk (1.080p) s povprečno frekvenco do 30 sličic na sekundo. Nepozabni trenutki se shranjujejo v videoformatu MPEG-4 AVC/H.264.

Za zajem kakovostnih digitalnih fotografij so na voljo tipalo ločljivosti deset milijonov točk, trikratna optična povečava in širokokotni objektiv. Pri fotografiranju ob zmanjšani vidljivosti nam priskoči na pomoč zmogljiva bliskavica. Prikazovanje fotografij in videoposnetkov na visokoločljivem televizorju omogoča priključek miniHDMI. Za priklop na računalnik je seveda na voljo nepogrešljivi vmesnik USB.

Fotografije in videoposnetke lahko shranjujemo na pomnilniške kartice SD, SDHC in SDXC, in sicer do kapacitete 64 gigabajtov. Kompaktni kamkorder Sanyo VPC-PD2BK bo onkraj luže naprodaj v septembru. Zanj bo v prosti prodaji potrebno odšteti okoli preračunanih 134 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
video kamere brezžične kamere športne kamere

Prijavi napako v članku