Računalništvo, telefonija
16.02.2011 13:37
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Deviški pas za sodobne

Bi vaša boljša polovica pristala na elektronski deviški pas?
Bi vaša boljša polovica pristala na elektronski deviški pas?

Deviški pas je priprava, ki so jo izumili Florentinci v poznem srednjem veku. Uporabljali so ga zlasti pripadniki meščanskega razreda in je bil primarno namenjen zavarovanju ženske »kreposti«. Ker so klasični deviški pasovi iz železa in usnja v današnjih časih neuporabni, je družba Gorgeous Garters pripravila njegovo sodobno različico.

Tu gre za elektronski deviški podvezni pas, ki na mobilni telefon partnerja pošlje kratko sporočilo SMS vsakokrat ko zazna, da bi boljša polovica lahko imela spolni odnos z drugim moškim. Družba Gorgeous Garters je namreč v svoj najnovejši izum vgradila tipala. Ta v realnem času »merijo« tako srčni utrip na femoralni arteriji kot vlažnost.

Ko namenska tipala zaznajo nenadno povišanje srčnega utripa ali vlažnosti, elektronski deviški podvezni pas »lastniku« nemudoma pošlje kratko sporočilo SMS. Sporočilo pošlje celo v primeru, da je deviški podvezni pas odstranjen s telesa. Elektronski deviški podvezni pas je vse prej kot drag. Zanj družba Gorgeous Garters zahteva zgolj preračunanih 50 evrov. Za dražjo različico je potrebno odšteti 10 evrov več.

Elektronski deviški pas družbe Gorgeous Garters se na Otoku prodaja kot sveže žemljice. Otočani na njega namreč ne gledajo zgolj kot na napravo za »ugotavljanje« nezvestobe boljše polovice. To je lahko odličen pripomoček za to, da vedo, kdaj je njihova draga pripravljena na »akcijo«. Bi ga kupili vaši boljši polovici, kolikor bil naprodaj pri nas?


Prijavi napako v članku