Programska in razvojna orodja
31.05.2021 08:00
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Delo na daljavo ni dovolj – potrebne so tudi celovite rešitve v oblaku

V primežu trenutne krize je veliko slovenskih podjetij prešlo na nove načine dela, med drugim tudi na t. i. delo od doma, vendar to še zdaleč ne bo dovolj za uspešno poslovanje v novi digitalni prihodnosti.
Oracle Integration Cloud podjetjem omogoča uskladitev procesov med aplikacijami in neslutene možnosti za napredek ter razvoj produktov.
Oracle Integration Cloud podjetjem omogoča uskladitev procesov med aplikacijami in neslutene možnosti za napredek ter razvoj produktov.

V povprečnem slovenskem podjetju se velikokrat zgodi, da za optimizacijo delovnih procesov in delo s strankami ni dovolj, da zaposleni delajo na daljavo, če jim dostopni podatki ne kažejo realnih informacij o delovnih procesih v podjetju. Za najučinkovitejšo optimizacijo poslovanja je idealna rešitev Oracle Integration Cloud, ki podjetjem omogoča uskladitev procesov med aplikacijami, v kombinaciji s preprostim orodjem za razvoj spletnih in mobilnih aplikacij pa omogoča neslutene možnosti za napredek ter pospešuje razvoj produktov in zaposlenih.

Integracija aplikacij

Z integracijo se vzpostavijo varne povezave med vašimi aplikacijami, tako v oblaku kot tudi lokalno. Določi se tudi način skupne rabe podatkov med aplikacijami. Ne glede na to, ali se vaša baza podatkov nahaja v oblaku ali na fizični infrastrukturi, bi jo uporabljali za lastne ali v komercialne namene, je Oracle Integration Cloud najboljša izbira za varno povezovanje aplikacij.

Adapterji, ki omogočajo integracije podatkovnih baz in aplikacij z enim klikom, odpravljajo zapletenost, ki bi sicer zahtevala veliko časa. Obenem pa družba Oracle ves čas skrbi za razvoj novih adapterjev, zato obstaja velika verjetnost, da tudi vaše legacy sisteme integriramo v oblak z le nekaj kliki.

Avtomatizacija in orkestracija procesov (BPM)

Pogosta napaka velikega števila slovenskih podjetij je tudi, da zaposleni izgubljajo veliko časa s procesi, ki jih lahko v nekaj korakih popolnoma poenostavimo in avtomatiziramo v oblaku. Vse, kar v tem primeru potrebujemo, je platforma, ki omogoča načrtovanje delovnega procesa, oblikovanje ter upravljanje nalog, razvoj modela odločanja in enostaven dostop do integracijskih zmogljivosti.

Oracle Integration Cloud združuje najboljša orodja v oblaku v en sam intuitiven vmesnik, ki podjetjem omogoča oblikovanje zanesljivega in produktivnega delovnega okolja za pospešen napredek avtomatiziranih poslovnih procesov. V okviru te rešitve ponuja upravljanje celotnega življenjskega cikla, od zasnove do izvedbe, testiranja in spremljanja. Na ta način lahko poslovne procese, ki sicer zahtevajo več odločevalcev, hitro spremenite v enostavne aplikacije, ki vključujejo zahteve, odobritve, odločitvene poti in vloge za vsako nalogo.

Orodje za razvoj spletnih in mobilnih aplikacij

Enotna Oraclova platforma vam tako omogoča, da med seboj na enem mestu povežete najrazličnejše sisteme iz različnih virov. Kombinacija integracije aplikacij in avtomatizacije procesov v eni enotni platformi strankam omogoča hitrejše zagotavljanje storitev na trgu ter boljši pregled nad izvajanimi procesi.

Rezultat vsega naštetega za končnega uporabnika pa je spletna ali mobilna aplikacija, ki jo ustvarite z Oracle Visual Builderjem.

Gre za intuitivno orodje za razvoj aplikacij, ki temelji na vizualnem uporabniškem vmesniku, kar pomeni, da lahko mobilno ali spletno aplikacijo ustvari vsakdo, saj za to nista potrebna dodatna infrastruktura ali znanje programiranja.

Tako si podjetja, ki se bodo pravočasno odločila za uvedbo sodobnih rešitev in optimizacijo delovnih procesov, lahko zagotovijo zavidljivo konkurenčno prednost.

Več o oblačnih rešitvah Oracle na spletni strani osir-erpis.eu. (P.R.)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OSIR-ERPIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OSIR-ERPIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Osir-Erpis logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OSIR-ERPIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Srebrni partner

ZEOS d.o.o.

Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 366 85 41
O družbi ZEOS Družba ZEOS, d.o.o. je izvajalec skupne sheme ravnanja z e-odpadki (OEEO), odpadnimi baterijami (OPBA) in odpadnimi nagrobnimi svečami (ONS). Skupaj s proizvajalci, ... Več