Programska in razvojna orodja
Poslovne rešitve
Programska oprema
31.05.2021 08:00
Posodobljeno 12 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Delo na daljavo ni dovolj – potrebne so tudi celovite rešitve v oblaku

V primežu trenutne krize je veliko slovenskih podjetij prešlo na nove načine dela, med drugim tudi na t. i. delo od doma, vendar to še zdaleč ne bo dovolj za uspešno poslovanje v novi digitalni prihodnosti.
Oracle Integration Cloud podjetjem omogoča uskladitev procesov med aplikacijami in neslutene možnosti za napredek ter razvoj produktov.
Oracle Integration Cloud podjetjem omogoča uskladitev procesov med aplikacijami in neslutene možnosti za napredek ter razvoj produktov.

V povprečnem slovenskem podjetju se velikokrat zgodi, da za optimizacijo delovnih procesov in delo s strankami ni dovolj, da zaposleni delajo na daljavo, če jim dostopni podatki ne kažejo realnih informacij o delovnih procesih v podjetju. Za najučinkovitejšo optimizacijo poslovanja je idealna rešitev Oracle Integration Cloud, ki podjetjem omogoča uskladitev procesov med aplikacijami, v kombinaciji s preprostim orodjem za razvoj spletnih in mobilnih aplikacij pa omogoča neslutene možnosti za napredek ter pospešuje razvoj produktov in zaposlenih.

Integracija aplikacij

Z integracijo se vzpostavijo varne povezave med vašimi aplikacijami, tako v oblaku kot tudi lokalno. Določi se tudi način skupne rabe podatkov med aplikacijami. Ne glede na to, ali se vaša baza podatkov nahaja v oblaku ali na fizični infrastrukturi, bi jo uporabljali za lastne ali v komercialne namene, je Oracle Integration Cloud najboljša izbira za varno povezovanje aplikacij.

Adapterji, ki omogočajo integracije podatkovnih baz in aplikacij z enim klikom, odpravljajo zapletenost, ki bi sicer zahtevala veliko časa. Obenem pa družba Oracle ves čas skrbi za razvoj novih adapterjev, zato obstaja velika verjetnost, da tudi vaše legacy sisteme integriramo v oblak z le nekaj kliki.

Avtomatizacija in orkestracija procesov (BPM)

Pogosta napaka velikega števila slovenskih podjetij je tudi, da zaposleni izgubljajo veliko časa s procesi, ki jih lahko v nekaj korakih popolnoma poenostavimo in avtomatiziramo v oblaku. Vse, kar v tem primeru potrebujemo, je platforma, ki omogoča načrtovanje delovnega procesa, oblikovanje ter upravljanje nalog, razvoj modela odločanja in enostaven dostop do integracijskih zmogljivosti.

Oracle Integration Cloud združuje najboljša orodja v oblaku v en sam intuitiven vmesnik, ki podjetjem omogoča oblikovanje zanesljivega in produktivnega delovnega okolja za pospešen napredek avtomatiziranih poslovnih procesov. V okviru te rešitve ponuja upravljanje celotnega življenjskega cikla, od zasnove do izvedbe, testiranja in spremljanja. Na ta način lahko poslovne procese, ki sicer zahtevajo več odločevalcev, hitro spremenite v enostavne aplikacije, ki vključujejo zahteve, odobritve, odločitvene poti in vloge za vsako nalogo.

Orodje za razvoj spletnih in mobilnih aplikacij

Enotna Oraclova platforma vam tako omogoča, da med seboj na enem mestu povežete najrazličnejše sisteme iz različnih virov. Kombinacija integracije aplikacij in avtomatizacije procesov v eni enotni platformi strankam omogoča hitrejše zagotavljanje storitev na trgu ter boljši pregled nad izvajanimi procesi.

Rezultat vsega naštetega za končnega uporabnika pa je spletna ali mobilna aplikacija, ki jo ustvarite z Oracle Visual Builderjem.

Gre za intuitivno orodje za razvoj aplikacij, ki temelji na vizualnem uporabniškem vmesniku, kar pomeni, da lahko mobilno ali spletno aplikacijo ustvari vsakdo, saj za to nista potrebna dodatna infrastruktura ali znanje programiranja.

Tako si podjetja, ki se bodo pravočasno odločila za uvedbo sodobnih rešitev in optimizacijo delovnih procesov, lahko zagotovijo zavidljivo konkurenčno prednost.

Več o oblačnih rešitvah Oracle na spletni strani osir-erpis.eu. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OSIR-ERPIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OSIR-ERPIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Osir-Erpis logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OSIR-ERPIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

Pilon AEC

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več