OSIR-ERPIS d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 14067501
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1900269000
Transakcijski račun:
SI56 0400 1004 8960 545
Osnovna dejavnost:
J62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih

Pomembno je izbrati pravega ponudnika programskih rešitev, kar pa ni vedno lahka izbira. Na srečo vam v podjetju OSIR-ERPIS d.o.o. olajšajo izbiro s svojo celovito ponudbo Oracle programskih rešitev na enem mestu. S strokovno izobraženo ekipo, ki ima več kot 10 let delovnih izkušenj, so pridobili zaupanje strank na najzahtevnejših področjih.

Leta 2009 so sodelovali pri vgradnji Oracle ERP storitev v jedrski elektrarni Krško in pridobili naziv Oracle Gold partner. S pomočjo Oracle programske opreme so razvili rešitve, ki vsakodnevno podpirajo ključne dejavnosti za delovanje elektrarne in načrtovanje projektov zaposlenih. Uspešno sodelujejo tudi z Zavarovalnico Triglav, Skupino Unior, Skupino SIJ, Zubak grupo in drugimi.


Oracle ERP Cloud za celovite programske rešitve v oblaku

Zakaj nadgraditi poslovanje z oblačnimi rešitvami? Lokalni oziroma t. i. “on-premise sistemi” so zahtevni sistemi, ki potrebujejo nenehno vzdrževanje. Večinoma ti sistemi ne zmorejo slediti napredku podjetja, kar se odraža v neodzivnosti in neučinkovitosti poslovnih procesov. Za mnoga podjetja zato prestavljajo finančno past. Premik ERP sistema v oblak je torej finančno varna naložba, saj se z rednimi nadgradnjami posodablja samodejno, brez dodatnih stroškov.

Oracle ERP Cloud ponuja vrhunske rešitve na področju poslovne programske opreme, kar so že drugo leto zapored prepoznali v elitni analitski družbi Gartner in jih razglasili za najboljšega ponudnika ERP oblačnih rešitev. Platformo so oblikovali tako, da lahko standardne aplikacije z minimalnimi vložki prilagodijo glede na potrebe podjetja. Uporabniku prijazen vmesnik poskrbi, da zaposleni ne potrebujejo obsežnih izobraževanj za upravljanje aplikacije.

Strojno učenje, umetna inteligenca in vgrajene mobilne zmožnosti, poskrbijo za sodobno in učinkovito uporabniško izkušnjo kjerkoli in kadarkoli, varnost podatkov pa je zagotovljena z oblačnim strežnikom. Sistem Oracle ERP Cloud je sestavljen iz petih modulov:
• Financials Cloud: rešitve, ki avtomatizirajo finančne poslovne procese, ter omogočajo pregled in nadzor nad vsemi finančnimi podatki. S pomočjo naprednega analitskega orodja lahko sestavimo poročila, ki so podlaga za informirane odločitve.
• Procurement Cloud: oblačne rešitve za uspešno vodenje nabave, pripravo ponudb ter avtomatizacijo nabavnih procesov.
Supply Chain Management Cloud: storitve za izgradnjo lastne oskrbovalne verige, ter pregleda nad zalogami.
• Project Portfolio Management Cloud: oblačne storitve za upravljanje projektov, pregled nad zalogami in sredstvi.
• Risk Management Cloud: oblačne rešitve za izgradnjo opazovalnih modelov, ki preprečujejo zlorabe transakcij in sistemskih procesov.

Poleg naštetih modulov ERP sistema, ki se lahko uvajajo posamično ali v paketu, Oracle Cloud podpira tudi ostale funkcije podjetja, kot so npr. prodaja, upravljanje s človeškimi viri, CX (uporabniška izkušnja), marketing, upravljanje odnosov z dobavitelji, vzdrževanje pogodb in podobno.


Varnost podatkov je zagotovljena z rešitvami OneSpan in Hitachi ABB

Podjetje OSIR-ERPIS Oracle oblačne rešitve dopolnjuje s partnerstvom podjetij OneSpan in Hitachi ABB. OneSpan rešitve zagotavljajo varnost oddaljenih podpisov in preprečujejo zlorabe. Partnerstvo z OneSpanom jim omogoča vgradnjo kvalificiranih digitalnih podpisov, pogodb in časovnih žigov. Sodelovanje s Hitachi ABB temelji na vgradnji in vzdrževanju programske opreme eSOMS, ki uspešno ščiti delavce in opremo jedrske elektrarne Krško tudi med električnimi izpadi.

Za več informacij obiščite njihovo spletno stran.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja OSIR-ERPIS d.o.o.

Osir-Erpis logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OSIR-ERPIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.