Računalništvo, telefonija
09.10.2017 14:07

Deli z drugimi:

Share

Dell XPS 13 za 2018 bo izgledal naravnost fantastično!

Novi prenosnik Dell XPS 13 2018 bo vsaj korak pred konkurenco!
Novi prenosnik Dell XPS 13 2018 bo vsaj korak pred konkurenco!

Podjetje Dell je lahek, zmogljiv, prenosen, oblikovno všečen in zmogljiv prenosni računalnik XPS 13 dva-v-enem pred kratkim povsem prenovilo. Ta je namreč na voljo z Intelovim procesorjem Core i7-8550U, ki temelji na osmi generaciji procesorskih jeder Kaby Lake-R , kar pomeni, da mu procesorske moči vsaj zlahka ne bo zmanjkalo, saj je za kar 40 odstotkov zmogljivejši od procesorja sedme generacije. V naslednjem letu pa lahko od podjetja Dell pričakujemo še boljši prenosni računalnik XPS 13, ki nas bo takoj prevzel, saj bo opremljen tako z zmogljivo strojno opremo kot povsem prenovljenim izgledom.

Prenosni računalnik Dell XPS 13 2018 bo vmesnike USB Type-A nadomestil s kar tremi priključki USB-C s podporo tehnologiji Thunderbolt 3. Poleg tega tu ne bomo našli več bralnika pomnilniških kartic SD, saj bo njegovo mesto prevzel bralnik pomnilniških kartic microSD. To bo inženirjem podjetja Dell dejansko omogočilo izdelavo kompaktnejšega prenosnega računalnika, ki ga bomo še lažje lahko prenašali naokorog. Kljub temu pa bo uporabnikom na voljo kar pet diod LED za prikaz napolnjenosti baterije.

Pod zaslonom prenosnega računalnika Dell XPS 13 2018 se bosta nahajali dve spletni kameri s podporo tehnologiji Windows Hello, kakovostno ohišje iz steklenih vlaken pa bo kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Novost bo na voljo v dveh novih barvah, in sicer v beli in roza. Čeprav podjetje Dell strojne opreme novosti ni razkrilo verjamemo, da bo ta kos tudi najzahtevnejšim nalogam, saj tu vendarle gre za vrhunski prenosnik.


Prijavi napako v članku