Računalništvo, telefonija
27.12.2007 12:46

Deli z drugimi:

Share

Datalab podelil priznanja za najboljše v letu 2007

Zavezanost h kakovosti, zavezanost k doseganju zastavljenih ciljev in preseganju le-teh so temeljne vrednote, na podlagi katerih DataLab d.d. tudi v letošnjem letu nagrajuje najboljše. Posameznike in podjetja, ki s svojim znanjem, motiviranostjo in profesionalnim pristopom najbolje udejanjajo moto našega podjetja in mu dajejo smisel. DataLab d.d. je izbral najboljše tako v slovenskem prostoru. Na slovesnem prednovoletnem srečanju v prijetnem okolju kluba Triglav smo podelili vrsto plaket za izredne dosežke.

Najboljši med najboljšimi
Po mnenju in na podlagi preteklih izkušnjah ekipe DataLab-a so naziv »naj podpornik« letos podelili ga. Janji Kern (E-POS rešitve d.o.o.), aktivni in produktivni podpornici, ki je veliko pripomogla k nekaterim ključnim rešitvam.

Z nazivom »naj partner« se je letos okitil Roxorz d.o.o. iz Sežane, perspektivno podjetje z mladim, visoko usposobljenim kadrom.

Na področju implementacije programske opreme Pantheon je bilo v letošnjem letu najbolj uspešno partnersko podjetje Trendnet d.o.o., ki si je tako prislužilo nagrado za »najboljšo implementacijo«. uporabnik, ki je letos poskrbel za najboljšo implementacijo, pa je Era d.d. Plaketi potrjujeta zelo dobro, kontinuirano in predano delo, ki ga zaznavajo tudi končni uporabniki.

Nagrado »naj razvojni partner« je prejelo podjetje 3R.TIM d.o.o. za izjemne zasluge na področju odprto-kodnih projektov.

Kot rečeno, so zabeleženi tudi »naj prodajalci«. Laskavi naziv si je prislužila ga. Andreja Klepej (Jamada d.o.o.).

Letos so ponovno podelili nagrado za »naj sodelavca«. To je g. Igor Kokalj, ki ga poznajo kot zelo marljivega človeka, vedno pripravljenega na pomoč in dober nasvet.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben od drugih podpornih storitev. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno nalogo, ... Več
Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več