Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
11.07.2024 10:01

Deli z drugimi:

Share

Dan odprtih vrat Mikrocopovega arhiva // dogodek v živo

Se vam papirna dokumentacija, shranjena v mapah, registratorjih in fasciklih, nabira? Spoznajte prednosti arhiviranja pri certificiranem ponudniku in pridite na dan odprtih vrat!

Dolgo iščete pravi dokument, ker je dokumentacija slabo organizirana, ne spremljate dostopa do nje in vam za povrh zmanjkuje prostora? V podjetju Mikrocop vabijo na dan odprtih vrat arhiva, ki bo 29. 8. 2024 ob 10.00 v njihovih prostorih.

Miha Čebron, produktni vodja fizične hrambe bo na dogodku v živo predstavil, kako pravilno in zakonsko skladno arhivirati, naslovil glavne izzive pri hrambi fizične dokumentacije in udeležence odpeljal v njihov arhiv fizične hrambez najvišjo stopnjo varnosti.

Nekaj iz vsebine:

  • Predpisi in zakonske zahteve za urejeno vodenje fizične poslovne dokumentacije
  • Kako mora izgledati urejen arhiv
  • Pasti, ki se jim moramo izogniti pri izbiri načina arhiviranja in hrambe fizične dokumentacije
  • Ogled arhiva
  • Poenostavitev upravljanja fizičnega gradiva z InDoc EDGE Arhivsko knjigo.

Dogodek traja dve uri, udeleženci pa bodo spoznali prednosti arhiva za fizično hrambo pri certificiranem ponudniku. Število mest na dogodku je zaradi ogleda omejeno na 15, zato vabijo k čimprejšnji prijavi.

O PREDAVATELJU

Miha Čebron je produktni vodja za fizično hrambo z več kot 15 leti izkušenj iz teorije in prakse, povezane s fizično hrambo in arhivi. Deluje na področju celovitega upravljanja gradiva v hrambi, kjer sledi načelu uporabnosti hrambe. Pozornost namenja predvsem ozaveščanju in izobraževanju o pomenu in uporabnosti urejene hrambe.

O MIKROCOPU

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. Z lastno razvito certificirano platformo InDoc EDGE v oblaku povečuje učinkovitost in zagotavlja zakonsko skladnost in tako podpira podjetja na poti digitalne preobrazbe. Mikrocop Slovenija ima več kot 46-letno tradicijo in je del Skupine Mikrocop, kamor spadata tudi podjetji Mikrocop na Hrvaškem in v BiH. Skupaj skupina zaposluje več kot 250 ljudi. www.mikrocop.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
hramba podatkov Arhiviranje podatkov

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MIKROCOP d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MIKROCOP d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MIKROCOP d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808