Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
11.07.2024 10:01

Deli z drugimi:

Share

Dan odprtih vrat Mikrocopovega arhiva // dogodek v živo

Se vam papirna dokumentacija, shranjena v mapah, registratorjih in fasciklih, nabira? Spoznajte prednosti arhiviranja pri certificiranem ponudniku in pridite na dan odprtih vrat!

Dolgo iščete pravi dokument, ker je dokumentacija slabo organizirana, ne spremljate dostopa do nje in vam za povrh zmanjkuje prostora? V podjetju Mikrocop vabijo na dan odprtih vrat arhiva, ki bo 29. 8. 2024 ob 10.00 v njihovih prostorih.

Miha Čebron, produktni vodja fizične hrambe bo na dogodku v živo predstavil, kako pravilno in zakonsko skladno arhivirati, naslovil glavne izzive pri hrambi fizične dokumentacije in udeležence odpeljal v njihov arhiv fizične hrambez najvišjo stopnjo varnosti.

Nekaj iz vsebine:

  • Predpisi in zakonske zahteve za urejeno vodenje fizične poslovne dokumentacije
  • Kako mora izgledati urejen arhiv
  • Pasti, ki se jim moramo izogniti pri izbiri načina arhiviranja in hrambe fizične dokumentacije
  • Ogled arhiva
  • Poenostavitev upravljanja fizičnega gradiva z InDoc EDGE Arhivsko knjigo.

Dogodek traja dve uri, udeleženci pa bodo spoznali prednosti arhiva za fizično hrambo pri certificiranem ponudniku. Število mest na dogodku je zaradi ogleda omejeno na 15, zato vabijo k čimprejšnji prijavi.

O PREDAVATELJU

Miha Čebron je produktni vodja za fizično hrambo z več kot 15 leti izkušenj iz teorije in prakse, povezane s fizično hrambo in arhivi. Deluje na področju celovitega upravljanja gradiva v hrambi, kjer sledi načelu uporabnosti hrambe. Pozornost namenja predvsem ozaveščanju in izobraževanju o pomenu in uporabnosti urejene hrambe.

O MIKROCOPU

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. Z lastno razvito certificirano platformo InDoc EDGE v oblaku povečuje učinkovitost in zagotavlja zakonsko skladnost in tako podpira podjetja na poti digitalne preobrazbe. Mikrocop Slovenija ima več kot 46-letno tradicijo in je del Skupine Mikrocop, kamor spadata tudi podjetji Mikrocop na Hrvaškem in v BiH. Skupaj skupina zaposluje več kot 250 ljudi. www.mikrocop.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
hramba podatkov Arhiviranje podatkov

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MIKROCOP d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MIKROCOP d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MIKROCOP d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več