Računalništvo, telefonija
Mrežna oprema
13.09.2023 11:03
Posodobljeno 10 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

D-Link stikala: prihodnost poslovnih in domačih omrežij

Tako doma kot v poslu je izrednega pomena enostaven in cenovno ugoden način nadgradnje omrežij, hkrati pa stremimo k povečanju zmogljivosti naprav ter prenosa podatkov. D-Link, globalni vodilni ponudnik tehnologij za omrežja in povezljivost, je svoji paleti stikal (angl. switch) dodal dve novi: DMS-105 in DMS-108, 5- in 8-vratno različico 2,5G namiznega stikala s tehnologijo Multi-Gigabit.

S petimi ali osmimi 2,5G Multi-Gigabit vrati stikali zagotavljata visoke hitrosti, zanesljive žične povezave do naprav za omrežno shranjevanje (NAS), usmerjevalnikov/razširitvenih točk Wi-Fi 6, računalnikov in delovnih postaj. Stikali sta idealna rešitev za zahtevna poslovna in domača omrežja ter uporabnikom omogočata dostop do omrežnih virov in prenos velikih multimedijskih datotek pri bliskovitih hitrostih.

DMS-105 in DMS-108 ponujata podporo za »kakovost storitve« (QoS), ki omogoča dajanje prednosti različnim vrstam aplikacij glede na njihovo pomembnost. Podpora za IGMP Snooping optimizira podatkovne tokove za aplikacije, kot je IPTV, s čimer zmanjšuje nepotrebni omrežni promet in izboljšuje zmogljivost.

Namizna stikala s tehnologijo 2,5G Multi-Gigabit se lahko pohvalijo z nizko porabo energije in visoko zanesljivostjo, pri čemer omogočajo delovanje brez nepotrebnega šuma. Njihovo kompaktno in diskretno kovinsko ohišje omogoča enostavno namestitev.

“D-Link prepoznava naraščajoče zahteve sodobnega delovnega mesta in doma, ki zahtevata vse hitrejšo in zanesljivejšo povezavo. S svojo zasnovo in povezljivostjo Multi-Gigabit stikali DMS-105 in DMS-108  omogočata izjemno hitrost in zmogljivost, ki podpirata potrebe katerega koli domačega ali poslovnega omrežja,” je pojasnil Claus Chou, predsednik D-Link Europe. Na eu.dlink.com najdete še več o D-Link rešitvah.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
D-link stikala

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več